Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuwe functies en vereenvoudigingen voor handelaren in bedrijfsvoertuigen

Nieuwe functies en vereenvoudigingen voor handelaren in bedrijfsvoertuigen

Online beurs TRADUS introduceert TRADUS PRO

TRADUS.com, de wereldwijde online marktplaats voor gebruikte bedrijfsvoertuigen en zware machines, introduceert TRADUS PRO aan het begin van het nieuwe jaar. TRADUS PRO is een nieuwe gebruikersversie van de online marktplaats voor professionele handelaren in bedrijfsvoertuigen. Het maakt het eenvoudige en geautomatiseerde aanmaken, beheren en managen van advertenties mogelijk en biedt verkopers zo een hoger gebruiksgemak.

“Wij willen de verkoop van tweedehands bedrijfsvoertuigen zo eenvoudig mogelijk maken en hebben daarom de gebruiksvriendelijkheid van ons advertentiebeheersysteem TRADUS PRO opnieuw aanzienlijk verbeterd. Dit bespaart tijd en geld in het dagelijks leven”, zegt Nadja Sörgel, General Manager van TRADUS.

Aan het begin van het nieuwe jaar krijgen handelaren een speciaal cadeau van TRADUS PRO: Wie voor 15 februari 2020 voor TRADUS PRO kiest, kan gratis gebruikmaken van aantrekkelijke reclamemogelijkheden op de marktplaats om verkoopaanbiedingen onder de aandacht te brengen en dure standtijden te verkorten. Advertenties worden bijvoorbeeld direct op de landingspagina van de online marktplaats of in de rubriek “Highlights” getoond zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt.

Prijzen en pakketten

TRADUS PRO is beschikbaar in drie basisversies en stelt verkopers in staat om met het grootste gemak hun advertenties te beheren en te onderhouden:

 • 10 advertenties voor 50 euro per maand
  • 25 advertenties voor 100 euro per maand
  • 70 advertenties voor 250 euro per maand

Vanaf 70 advertenties biedt de online beurs een individuele service: een vaste contactpersoon biedt ondersteuning in alle zaken.

Een enkele advertentie kost acht euro op TRADUS. Dat is zeker een goede deal voor handelaren gezien het feit dat een enkele advertentie potentiële kopers over de hele wereld kan bereiken, vooral in markten zoals Polen, Roemenië of Spanje.

Nieuwe functies

 1. Eenvoudig integreren en aanmaken van advertenties
  Naast handmatig invoeren kunnen handelaren CSV-bestanden gebruiken om automatisch nieuwe advertenties aan te maken. Op deze manier kunnen voertuiggegevens automatisch worden geüpload, zonder dat voertuigspecificaties omslachtig handmatig in het systeem moeten worden ingevoerd.

Bovendien kunnen advertenties dankzij nieuwe interfaces met andere systemen nu met een paar klikken in het TRADUS-platform worden geïntegreerd. TRADUS heeft momenteel vier interfaces met andere beheersystemen (Hexon, AutoDo, Webmobile24, TwoSales).

 1. Nieuwe analyses en verkoopstatistieken
  TRADUS PRO biedt tal van analyses en statistieken en geeft zo een overzicht van de verkoopprestaties. Handelaren kunnen in één oogopslag zien welke voertuigen en advertenties het beste presteren en de meeste aanvragen genereren. Alle communicatieberichten worden duidelijk weergegeven. Daarnaast kunnen handelaren nagaan hoe de belangstelling zich in de loop van de maanden ontwikkelt, uit welk land de geïnteresseerden komen en welk kanaal is gebruikt om contact op te nemen.
 2. Intuïtief gebruik en geautomatiseerde betalingstermijnen
  De gebruikersinterface van TRADUS PRO is intuïtief ontworpen en de navigatie is zelfverklarend. Op deze manier kunnen handelaren direct hun weg vinden op het platform. Ook het betalingsproces is vereenvoudigd en kan automatisch in gang worden gezet.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details