Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuwe IVECO S-Way: de 100% geconnecteerde truck tilt brandstofefficiëntie en chauffeurgerichtheid naar een hoger niveau

Nieuwe IVECO S-Way: de 100% geconnecteerde truck tilt brandstofefficiëntie en chauffeurgerichtheid naar een hoger niveau

 De IVECO S-Way markeert een keerpunt in de industrie door de manier waarop bestuurders met hun voertuigen omgaan te veranderen met de unieke vocale partner, de IVECO Driver Pal via Amazon Alexa-spraakopdrachten. 

 IVECO onthulde vandaag de nieuwe IVECO S-Way truck aan zijn dealernetwerk en vertegenwoordigers van de pers tijdens een live digitaal evenement gestreamd op het IVECO Live Channel Platform. Het nieuwe voertuig is ontworpen om uitstekende waarde en productiviteit te leveren voor de eigenaar van het wagenpark. Het verhoogt verder zijn brandstofefficiëntie, die al tot de beste behoorde, met een nieuwe motoropstelling en de volgende generatie achterassen, geavanceerde technologieën en innovatieve diensten die zijn afgestemd op de behoeften van de klanten. Het tilt connectiviteit en drivercentricity naar een nieuw niveau met de unieke IVECO Driver Pal “voice companion”, nieuwe geavanceerde functionaliteiten en geconnecteerde services. De IVECO S-Way is de ideale zakelijke oplossing voor de fleetmanager, de duurzame vriend van het milieu en de perfecte reisgenoot voor de chauffeur. 

Thomas Hilse, IVECO Brand President, zei:”De nieuwe IVECO S-WAY is een echt vooruitstrevend voertuig. Het is duurzaam en efficiënt, ontworpen met een diepgewortelde ondernemersmentaliteit. Het stelt de klant centraal en zorgt voor een revolutie in de manier waarop ze communiceren met hun voertuigen. De wereld gaat snel en de transportwereld moet niet alleen bijblijven, maar ook anticiperen en de verandering stimuleren. Dat is wat IVECO precies doet. De nieuwe IVECO S-WAY is de toekomst van de transportwereld – en hij is er vandaag. Het brengt onze klanten naar een hoger niveau!” 

Giuliano Giovannini, Head of Medium &Heavy Line Product Management, verklaarde: “Het is ongebruikelijk voor een fabrikant om slechts twee jaar na de lancering van een gloednieuw model een substantiële productupdate te maken. Dit is echter precies wat we doen met de IVECO S-Way, en we verbeteren een voertuig dat al tot de beste in zijn categorie behoorde. Vandaag gaan we met de nieuwe IVECO S-Way naar het volgende niveau, met een innovatieniveau dat geen equivalent op de markt heeft. Wij bieden onze klanten een voertuig dat anticipeert op hun behoeften en hun verwachtingen zal overtreffen.” 

De nieuwe IVECO S-Way bouwt voort op het succes dat dit gamma heeft behaald sinds de lancering in 2019. Het is zeer populair gebleken bij chauffeurs vanwege het hoge comfortniveau. Klanten waarderen de verbeteringen in prestaties en de Total Cost of Ownership (TCO) die gepaard gaan met de connectiviteit van het voertuig en de op maat gemaakte diensten. Dit heeft ertoe geleid dat bijna 4 van de 5 klanten zich hebben aangesloten op de volledige telematicadiensten en de take rate is constant in groei. Over het geheel genomen hebben de verkopen alle verwachtingen overtroffen, wat heeft geleid tot aanzienlijke winsten in marktaandeel. De IVECO S-Way aardgasmodellen zijn de absolute leiders in Europa en zijn vandaag de dag goed voor meer dan een kwart van de verkochte eenheden. Eigenaars zijn trots op hun IVECO S-Way en laten dit zien door foto’s van hun trucks te delen op sociale media. 

Hoge bedrijfsproductiviteit met een echt laag brandstofverbruik enTCO-performer. 

De IVECO S-WAY is het ideale voertuig voor langeafstandsmissies en de perfecte zakelijke oplossing voor de eigenaar van het wagenpark. Het verhoogt de lat voor prestaties en brandstofefficiëntie met een groot aantal verbeteringen en nieuwe functies, waardoor er een algehele vermindering van het brandstofverbruik tot 3% wordt bereikt. 

De nieuwe motoropstelling voldoet aan de Euro VI/E-emissienormen en is goedgekeurd voor 100% tweede generatie biodiesel, zoals HVO. Het Cursor 13-assortiment is uitgebreid met twee nieuwe vermogens, 490 pk en 530 pk. De efficiëntie van de Cursor 11- en Cursor 13-motoren is verbeterd door verhoogde compressieverhoudingen en een nieuwe verbrandingsbeheerstrategie. 

De 13-liter motoren zijn gekoppeld aan nieuwe, hoogrenderende enkelreductie achterassen en langere achterasverhoudingen tot 2.31:1 zijn verkrijgbaar met standaardprofielbanden. Dit maakt aanzienlijke snelheidsvertragingen mogelijk, wat resulteert in een grotere efficiëntie bij langeafstandsroutes. Deze functies maken het nieuwe Cursor 13 490 pk pivot model een echte TCO Champion en het perfecte voertuig voor lange transporten. 

Extra functies dragen bij aan de brandstofefficiëntie van de IVECO S-Way. Ze omvatten de nieuwe Eco-modus voor het automatische airconditioningsysteem, die onnodige energieabsorptie elimineert, en de nieuwe aerodynamische afdekkingen van de A-stijl die de luchtstroom rond de cabine verder verbeteren. 

Driver experience: de slimme evolutie van de 100% geconnecteerde truck 

De IVECO S-Way transformeert de manier waarop bestuurders met hun voertuig omgaan en luidt een nieuw tijdperk van proactieve en voorspellende ondersteuning in. Het maakt het leven aan boord gemakkelijker en productiever met de unieke IVECO Driver Pal vocale rijassistent, de nieuwe geavanceerde functionaliteiten en connected-services. 

IVECO Driver Pal is een echte game changer. Het stelt de bestuurder in staat om te communiceren met het voertuig, zijn besturingssystemen, de IVECO Control Room en alle fleet managementfuncties met behulp van spraakopdrachten via Amazon Alexa. Met de unieke MYIVECO-vaardigheid kunnen ze niet alleen de bedieningselementen in de cabine activeren en het infotainment gebruiken, maar ook het navigatiesysteem gebruiken om hun route te plannen en de status van het voertuig en hun rijstijlevaluatiescore te controleren. De IVECO Driver Pal brengt hen ook in contact met de chauffeursgemeenschap via de MYCOMMUNITY-vaardigheid, waardoor het mogelijk is om berichten uit te wisselen met andere chauffeurs op hun route of in de buurt van hun bestemming. Ze kunnen nuttige reisinformatie delen en elkaar ondersteunen. 

IVECO introduceert een baanbrekende nieuwe service die volledige gemoedsrust biedt aan de bestuurder en de eigenaar van het wagenpark, in geval van een ongeval of ander probleem met het voertuig. De driver kan IVECO Top Care activeren via IVECO Driver Pal. De dichtstbijzijnde IVECO-werkplaats wordt gewaarschuwd en de resolutie wordt versneld. De service biedt een innovatief gastvrijheidspakket voor chauffeurs als het voertuig niet binnen zes uur weer op de weg is. Het is inclusief gratis vervoer, accommodatie en, indien nodig, medische hulp. 

De Duurzaamheidskampioen 

De IVECO S-Way Compressed Natural Gas (CNG) en Liquefied Natural Gas (LNG) versies zijn nu voorzien van nieuwe slimme hulpapparatuur, zoals de koppelingscompressor en de stuurpomp met variabele stroom, die hun brandstofefficiëntie verder verhogen. De motorverbeteringen en nieuwe functies die deze modellen delen met de diesel-versies, samen met de nieuwe slimme hulpapparatuur, leveren een verdere vermindering van de CO2-uitstoot. Dit maakt de IVECO S-Way aardgastruck de onbetwiste duurzame leider voor langeafstandstransport. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details