Smart Equipment BV

Naast Kiverco is Smart Equipment in de Benelux ook de exclusieve verdeler van Tana.

01:08
12-08-2019

Nieuwe kijk op afvalverwerking

Tijdens Let’s Recycle Live in Coventry heeft Kiverco, een van de Europese marktleiders in de ontwikkeling en fabricage van afvalsorteerinstallaties, in wereldpremière een innovatieve nieuwe machine voorgesteld. “De FSD450 zorgt voor een nieuwe kijk op hoe afval verwerkt kan worden”, klinkt het bij Smart Equipment, exclusief verdeler voor Kiverco en Tana in de Benelux.

Deze modulaire, semi-mobiele sorteeroplossing voor allerlei afvalstromen verandert de spelregels voor operatoren en zal de manier waarop afval kan verwerkt worden in een nieuw perspectief zetten. De unieke en volledig zelfdragende unit doet het werk van 3 machines en maakt volgende fracties: grove fractie in overloop, zware fractie, tussenfractie, lichte fractie, fijne fractie en Fe. 

Smart Equipment BV

Bovenaanzicht van de FSD450.

Unieke voordelen
Met zijn snelle en eenvoudige set-up dankzij een modulair ontwerp, de lage exploitatiekost met dank aan elektrische aandrijving en het gebruik van innovatieve scheidingstechnologie beschikt de FSD450 over enkele unieke voordelen. De machine is zo een perfecte aanvulling in de Compact-lijn van Kiverco, en werkt fantastisch samen met bijvoorbeeld het mobiele sorteerstation PS122 of PS123. De FSD450 biedt afvalverwerkers meer flexibiliteit en moedigt hen aan om anders naar hun processen te kijken. 

Innovatieve oplossingen
Kiverco heeft steeds oog voor de veranderende markt en werkt met nieuwe inzichten en tonnen ervaring steevast aan innovatieve oplossingen. Het merk ontwerpt en bouwt al meer dan 25 jaar sorteerinstallaties. Hun baseline ‘Built with Backbone’ refereert naar de kwaliteit van de talloze installaties die wereldwijd in dienst zijn.

Smart Equipment is exclusief verdeler voor Kiverco en Tana in de Benelux en stippelt het traject naar het efficiëntste en meest rendabele verwerkingssysteem uit. Eigenaren Philippe Potier en Filip Daniels zijn al vele jaren actief in de recyclingindustrie.

Smart Equipment BV

Smart Equipment BV

De FSD450 werkt fantastisch samen met bijvoorbeeld het mobiele sorteerstation PS122 of PS123.

Smart Equipment BV

Deze modulaire, semi-mobiele sorteeroplossing voor allerlei afvalstromen verandert de spelregels voor operatoren.

Smart Equipment BV

Tijdens Let’s Recycle Live in Coventry werd de FSD450 voorgesteld.

Tekst: Smart Equipment BV
Beeld: Smart Equipment BV

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Bouwmat partners

Keestrack, Hybride, Matexpo, Matexpo 2019Smet Rental Keestrack K4