Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuwe look voor de machines uit de A-serie

Nieuwe look voor de machines uit de A-serie

Op de jaarlijkse dealerconferentie van de divisie Construction Equipment op het Europese hoofdkantoor, presenteerde het managementteam van Hyundai Construction Equipment Europe (HCEE) een geheel nieuw uiterlijk voor de machines uit de A-serie. De nieuwe A-serie omvat wielladers en graafmachines die allemaal voldoen aan de Stage V-uitstootnorm. Sinds november steekt de A-serie in een geheel nieuw jasje, waarbij het traditionele geel van de armen en gieken is vervangen door een modern grijs-groen, identiek aan de huidige kleur van de onderwagen. 

HCEE is helemaal klaar voor een verdere versterking van het merk Hyundai Construction Equipment. Met het nieuwe HCEE-kleurenschema zijn de machines uit de A-serie voor elke klant onmiddellijk herkenbaar in het veld. HCEE verwacht dat het veranderen van het huidige kleurenschema voor de A-serie een sterk effect zal hebben op het merk. Het nieuwe uiterlijk zal zorgen voor een versterking van de merkidentiteit. “Bij HCEE geloven wij dat de nieuwe grijs-groene kleuren op de armen en gieken de A-serie een meer herkenbare identiteit zullen verlenen”, klinkt het. “Door de machines sterker te onderscheiden van de machines van concurrerende merken, kan Hyundai Construction Equipment zijn aanwezigheid binnen de Europese markt versterken.”

De kleur van het Hyundai-logo, zoals te zien op de giek, is veranderd in wit en de letters worden vetgedrukt.

Verbeterde zichtbaarheid

De kleur van het Hyundai-logo, zoals te zien op de giek, is veranderd in wit en de letters worden vetgedrukt. Het doel hiervan is een verbeterde zichtbaarheid van het merk en daarmee een betere herkenning van de machine. Ook op deze manier zijn de graafmachines en wielladers uit de A-serie in het veld duidelijker te onderscheiden. Ten derde wordt ook de merkkwaliteit verhoogt. De donkerdere tinten op de armen en gieken hebben ook als effect dat de natuurlijke verkleuring onder invloed van olie, vuil en vet, minder zichtbaar wordt. Dus ook vanuit esthetisch oogpunt kunnen de machines zich laten zien. De nieuwe kleuren worden met onmiddellijke ingang toegepast op de volgende machines uit de A-serie. 

Met het nieuwe HCEE-kleurenschema zijn de machines uit de A-serie voor elke klant onmiddellijk herkenbaar in het veld.

Toonaangevende speler

Hyundai Construction Equipment Europe wordt in brede kringen beschouwd als de toonaangevende speler op de Europese markt van bouwmachines. “Dankzij onze ultramoderne, geautomatiseerde productieprocessen, ons kwaliteitssysteem met zerotolerancebeleid en onze innovatieve ontwikkelingsafdeling zijn wij in staat bouwmachines te leveren, die voldoen aan alle denkbare wensen van onze klanten”, klinkt het. “Wij produceren zware apparatuur voor onze divisie bouwmachines, waaronder hydraulische graafmachines, wielladers en schrankladers.”

“Via onze divisie materiaaltransport bieden wij een breed aanbod van vorkheftrucks (waaronder trucks met LPG- en dieselmotoren en elektrisch aangedreven trucks) en overige magazijnapparatuur, waarmee wij tegemoet komen aan de steeds toenemende wensen van onze klanten. HCEE verkoopt zijn producten in meer dan 30 landen, via een uitgebreid netwerk van meer dan 140 zeer deskundige dealers.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details