Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuwe Multihog CX75 MK II: een multifunctionele en compacte machine voor een breed scala aan taken

Nieuwe Multihog CX75 MK II: een multifunctionele en compacte machine voor een breed scala aan taken

Multihog, een toonaangevende fabrikant van multifunctionele werktuigdragers, heeft onlangs de lancering aangekondigd van hun nieuwste model: de CX75 MX II. Deze compacte machine is ontworpen om een breed scala aan taken uit te voeren in smalle ruimtes en biedt veelzijdigheid en efficiëntie voor verschillende toepassingen.

Met een gewicht van slechts 2,5 ton en een breedte van 1,20 meter is de Multihog CX75 MK II gemakkelijk te manoeuvreren op krappe en drukke werklocaties. Deze machine biedt een hoge mate van wendbaarheid en stabiliteit, waardoor het een ideale keuze is voor werkzaamheden op gebieden zoals fietspaden, trottoirs, parken en andere stedelijke gebieden.

De CX75 is uitgerust met een krachtige Deutz 75pk stage V diesel motor en hydraulisch systeem dat een breed scala aan werktuigen ondersteunt, zoals onkruidborstels, een sneeuwblazer, een voorkeerwals, een klepelmaaier en nog veel meer. Hierdoor kan de machine snel en eenvoudig worden aangepast aan verschillende taken, waardoor de productiviteit wordt gemaximaliseerd en de kosten worden verlaagd.

“We zijn erg enthousiast over de lancering van de Multihog CX75 MK II,” zegt de zaakvoerder van Van Dyck Marcel. “Deze machine biedt een hoge mate van veelzijdigheid en efficiëntie, en is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verschillende sectoren, zoals gemeentelijke diensten, bouw, luchthavens, en nog veel meer. De ergonomie van de cabine is verbeterd door middel van de nieuwe structuur. Op deze manier kan men comfortabeler in en uit de multihog cx75 MK II stappen.

De Multihog CX75 MK II is vanaf nu verkrijgbaar bij Van Dyck Marcel en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de klant. Voor meer informatie over deze machine en de verschillende toepassingen ervan, kunt u terecht op de website www.vandyck.be.

Ervaar de kracht en veelzijdigheid van de Multihog CX75 MK II zelf en vraag vandaag nog een demo aan. Ontdek hoe deze machine uw werkzaamheden kan verbeteren en uw productiviteit kan verhogen. Aarzel niet langer en neem contact met ons op om een demo aan te vragen via info@vandyck.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details