Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Onze gepassioneerde teams staan geheel aan uw kant
Liebherr’s rupsgraafmachine R9XX H2 won met zijn waterstofmotor de Bauma innovatieprijs in de categorie klimaatbescherming.

Onze gepassioneerde teams staan geheel aan uw kant

SOMTP Belgium verdeelt het premium merk Liebherr vanuit vestigingen in Gent (Evergem) en Namen (Suarlée). Het partnerschap tussen SOMTP Belgium en Liebherr is gebouwd op een solide basis: duurzaamheid, vertrouwen en innovatie. Naar de klant toe worden twee sterke hefbomen ingezet: mensen en machines.

De Europese fabrieken van Liebherr zijn een garantie voor productie kwaliteit, voortdurende innovaties en een efficiënte aftersalesondersteuning. De moderne machines van Liebherr staan niet alleen bekend om hun robuustheid en lange levensduur, maar ook om hun comfort en onderhoudsgemak. Nagenoeg alle machines voldoen dankzij hun Stage V motor aan de strenge Europese milieueisen. SOMTP Belgium zorgt met passie voor de distributie in Vlaanderen en Wallonië van een compleet aanbod van machines en aanbouwdelen voor openbare werken, bouw, industrie en recycling, én voor het onderhoud en de reparatie van nieuwe en gebruikte machines.

Goed uitgeruste mobiele werkplaatsen

Voor het onderhoud van het Liebherr materieel kan SOMTP Belgium beroep doen op een vijftiental techniekers, 4 werkplaatsen en twaalf mobiele werkplaatsen. De werkplaatsen zijn uitgerust met performant gereedschap. Om efficiënt en snel te kunnen reageren beschikken de mobiele technici over een volledig uitgeruste bestelwagen met al het benodigde gereedschap aan boord, een eerste noodvoorraad aan onderdelen en een computer voor diagnose, afstelling en het zoeken naar onderdelen.

Stilstand waar mogelijk beperken

Het gepassioneerde team van technici is opgeleid in de nieuwste apparatuurtechnologieën en zorgt voor een snelle interventie, niet alleen in de eigen werkplaatsen, maar juist ook op uw sites. Immers: “Ons belangrijkste doel is om u als klant te ondersteunen bij de realisatie van uw bedrijfstoepassingen en daarbij, dankzij onze fabriekspartners en kwaliteitsdiensten, de stilstand van uw apparatuur en machines waar mogelijk te beperken.” Met regelmatig onderhoud garanderen Liebherr CarePacks een lange levensduur en maximale beschikbaarheid. Onderhoud en reparaties worden snel uitgevoerd om de doorverkoopwaarde te verhogen. Het Liebherr gegevensoverdracht- en geolokalisatiesysteem LiDAT verschaft daarbij informatie over de locatie en de werking van de machines. Het zorgt voor een optimale planning van toewijzing, onderhoud en reparaties en controle op afstand. 

Digitale diensten verder uitbouwen

Onderdelen en smeermiddelen kunnen klanten online bestellen via het portaal MyLiebherr. De gemiddelde levertijd bedraagt 48 uur, maar overnachtleveringen zijn ook mogelijk.

In de toekomst zal het aanbod aan digitale diensten zelfs verder worden uitgebouwd met onder andere My Assistant for Earthmoving, MyLiebherr Maintenance en de Earthmoving Configurator als bijdrage aan de bouwplaats van de toekomst. 

Meer info? Mail naar [email protected] of kijk op www.somtp.be    

EXCLUSIEF INVOERDER/VERDELER VAN LIEBHERR

Als exclusief invoerder/verdeler van Liebherr in België levert SOMTP Belgium de volgende categorieën machines en accessoires/aanbouwdelen:

 • Bulldozers
 • Graafmachines op rupsen
 • Graafmachines op banden
 • Compactladers
 • Wielladers
 • Knikladers
 • Rupsladers
 • Verreikers
 • Dumpers / dumptrucks
 • Overslagkranen
 • Sloop- en sorteergrijpers
 • Aanbouwdelen / bakken
 • Snelwisselsystemen
 • Tiltrotators / draaikantelsystemen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details