Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Onze importeurmerken én service zijn van grote klasse
De Hunter FellFlex Velkop is een grijper met zaag voor het stabiliseren en veilig vellen van bomen.

Onze importeurmerken én service zijn van grote klasse

Bij Firma Beel uit Wortegem-Petegem zijn ze trots op hun importeurmerken. Ze zetten die dan ook graag eens in de kijker. Het zijn bekende namen: Giant knikladers, Prinoth Panthers, Prinoth Vegetation, AP machinebouw, Hydraram en de zaagkasten van Hunter Fellflex.

Firma Beel verkoopt en verhuurt machines voor landbouw-, oogst-, grondverzet- en tuinbouw vanuit een zestal filialen met in totaal 20 servicewagens, zodat ze altijd dicht bij hun klanten zijn om ondersteuning te bieden. De ‘Power of service’ noemen ze dat graag. Het programma van het al meer dan 90 jaar actieve familiebedrijf is steeds breder geworden, met tal van modellen die worden aangepast naar de behoeften van de gebruiker.

Sinds 2011 is firma Beel de trotse importeur van Giant knikladers voor België: 36 modellen, van 750 kg tot 5500 kg, met motoren van 20 tot 76 pk. Ze hebben state-of-the-art technologie, ondergaan continu innovatie en worden opgebouwd uit de beste componenten van Kubota, Bosch Rexroth en Comer.

Prinoth: dumpers en vegetation

De Prinoth Panthers zijn als rupsdumpers ideaal voor terreinen met een slechte draagkracht, want ze bieden een zeer lage bodemdruk. Het kenmerkende onderstel met tandemophanging en grote wielen van de Panther zorgt voor een ongeëvenaarde mobiliteit in het terrein, terwijl de verhoogde motorpositie voor een grotere doorwaaddiepte zorgt. De afdeling Prinoth Vegetation, voor landbouw- en bosbeheer, investeert voortdurend in de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige producten, zoals de bekende mulchkop M450s.

Nog meer kwaliteitsmerken

AP Machinebouw is gespecialiseerd in de ontwikkeling en constructie van machines voor de agrarische sector en weg- en waterbouw.

Hydraram ontwikkelt en produceert aanbouwdelen voor de sloop-, recycling en groenbranche. Er is een breed scala hydraulische aanbouwdelen voor graafmachines van 1 tot 300 ton.

Als laatste maar niet de minste presenteert Firma Beel uit het gamma van Hunter Equipment BV de FellFlex Velkop voor het stabiliseren en veilig omzagen van bomen. De zaagunit is voorzien van een proportionele kettingsmering en automatische kettingspanner. Uniek is de Smartbox, het hart van de velklem en de basis waaraan de hoofdcomponenten zijn gemonteerd. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details