Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Op MATEXPO presenteert Yanmar CE EMEA gloednieuwe wiellader

Op MATEXPO presenteert Yanmar CE EMEA gloednieuwe wiellader

Yanmar – Stand B26

De gloednieuwe compacte V7- wiellader  wordt ongetwijfeld de ster van Yanmar Compact Equipment EMEA-stand op MATEXPO 2023 in september.

De langverwachte handelsbeurs van dit jaar, MATEXPO 2023, vindt plaats in september in de historische stad Kortrijk, België, waar Yanmar Compact Equipment EMEA (Yanmar CE) een met sterren bezaaide line-up van zijn innovatieve en toonaangevende machines zal onthullen. Op stand B26 toont de specialist in compacte bouwmachines een indrukwekkende reeks van binnendraiers (Zero Tail), evenals machines op wielen, waaronder de nieuwe compacte V7- wiellader.

90s Skills Challenge en Yanmar Y.O.U. Club

Yanmar CE zal op haar stand ook een ’90s Skills Challenge’ organiseren, waar ervaren operators kunnen deelnemen aan een interactief spel. Gemaakt door de Yanmar Y.O.U. Club moeten de deelnemers een vierdelige puzzel oplossen en herschikken met behulp van de grijper van een Yanmar CE SV19VT-minigraafmachine. Er zijn geschenken voor het grijpen voor iedereen die meedoet – en een speciale prijs voor de regerend kampioen van de dag…

Het Yanmar CE-team nodigt alle bezoekers uit om hen te bezoeken op stand B26 en alle baanbrekende en toekomstbestendige bouwmachines met eigen ogen te komen bekijken. Geloof ons, dit zal zeker niet teleurstellend zijn.

Over compacte Yanmar-apparatuur

Tegenwoordig is Yanmar een toonaangevende wereldspeler in de industriële machine-industrie. In de sector bouwmachines was Yanmar de eerste die op de markt kwam met de lancering van de minigraafmachine in 1968 en de uitvinding van de revolutionaire zero-tail graafmachine in 1993.

Om een scala aan producten en diensten aan de wereldmarkt te leveren heeft Yanmar’s Compact Equipment Business vier productiesites gebaseerd in Japan, Frankrijk, Duitsland en de VS.

Ga voor meer informatie naar de officiële website: https://www.yanmar.com/eu/construction/.

Over Yanmar

Met een start in 1912 in Osaka, Japan, was Yanmar de eerste ooit die erin slaagde om in 1933 een compacte dieselmotor van praktisch formaat te maken. Verdergaand met industriële dieselmotoren als de hoeksteen van de onderneming, is Yanmar zijn product assortiment, diensten en expertise blijven uitbreiden om als fabrikant van industriële apparatuur totaaloplossingen te leveren. Als leverancier van kleine en grote motoren, landbouwmachines en -faciliteiten, bouwmaterieel, energiesystemen, scheepvaart, werktuigmachines en componenten, strekken de wereldwijde bedrijfsactiviteiten van Yanmar zich uit over zeven domeinen.

Op het land, ter zee en in de stad, getuigt Yanmar’s missie van “het bieden van duurzame oplossingen gericht op de uitdagingen waarmee klanten worden geconfronteerd, in voedselproductie en het benutten van energie, waardoor het leven van mensen wordt verrijkt voor al onze vooruitzichten” getuigt van de vastberadenheid van Yanmar om ons te voorzien van ‘Een Duurzame Toekomst’.

Ga voor meer informatie naar de officiële website van Yanmar Holdings Co., Ltd: https://www.yanmar.com/global/.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details