Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Parker ontwikkelt een groenere toekomst op Bauma 2022

Parker ontwikkelt een groenere toekomst op Bauma 2022

24 – 30 oktober 2022; Trade Fair Centre Messe München, Hal A4 – Stand 215

Parker Hannifin, de wereldwijde leider in bewegings- en besturingstechnologieën, is aanwezig op Bauma 2022 om een portfolio van zijn belangrijkste technologieën te tonen met als thema ‘Een groenere toekomst projecteren en ontwikkelen’.

De stand van Parker in stand 215 in hal A4, met een opvallende blikvanger, biedt een speciale ruimte voor bedrijfsexperts om gedurende de week meer dan 15 lezingen te geven over onderwerpen als elektrificatie, waterstoftechnologieën en materiaalwetenschap, IoT, alternatieve brandstoftoevoersystemen en motor- en hydraulische filters, naast vele andere.

Het bedrijf zal verschillende oplossingen presenteren voor de bouw- en mijnbouwsector. Bezoekers kunnen nieuwe producten ontdekken en meer te weten komen over hun technische specificaties, mogelijkheden en voordelen.

“We zijn verheugd om de baanbrekende innovaties van Parker in oktober te tonen op de Bauma. We zien de beurs als de perfecte plek om onze nieuwste technische doorbraken voor een groenere toekomst te onthullen en de industrie te helpen om de dubbele uitdagingen van verhoogde productiviteit en winstgevende duurzaamheid aan te pakken. We zullen betrouwbare, geoptimaliseerde oplossingen tonen die de elektrificatie en digitalisering van voertuigen mogelijk maken, de CO2-uitstoot verminderen en dieselplatforms overzetten op alternatieve brandstoffen zoals biodiesel of waterstof,” aldus Joachim Guhe, Parker’s President voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

Dit jaar zal Parker vier onderwerpen behandelen die cruciaal zijn voor de toekomstige evolutie van de bouw en mijnbouw, en die nauw aansluiten bij de twee hoofdthema’s van de Bauma 2022 expo – duurzaamheid en digitalisering:

  • De energie-evolutie stimuleren via alternatieve brandstoffen en waterstof
  • Koolstofneutraliteit bereiken via elektrificatie en koolstofvrije bouwmethoden
  • Digitalisering, IoT 4.0 en automatisering implementeren om de betrouwbaarheid, veiligheid en productiviteit te verbeteren
  • De betrouwbaarheid en productiviteit verbeteren, met name in zware omstandigheden zoals mijnbouw en de bouw.

Een vroeg hoogtepunt in de Baumaweek van Parker is een ‘Bauma Special’ Expert Insights-lezing op 20 oktober, met Paul Horvat, VP Business Development voor Parker’s Motion Systems Group, en Shawn Horner, VP van Parker’s Motion Technology Center.

Ga voor meer informatie over de aanwezigheid van Parker op Bauma 2022 naar Bauma 2022 (parker.com). Ga naar https://parker.kubikconnects.com/offroadmachinery2022/home voor meer informatie over het online Bauma 2022-platform van Parker. Bezoekers kunnen geselecteerde presentaties bekijken die zijn opgenomen op de Parker-stand en toegang krijgen tot informatie over gemarkeerde productoplossingen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details