Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
PLADDET pakt uit op MATEXPO 2019 op stand 613 en 618

PLADDET pakt uit op MATEXPO 2019 op stand 613 en 618

PLADDET die dit jaar haar 75-jarig jubileum viert, verrast op de MATEXPO in Kortrijk van 11 t/m 15 september met een uitgebreid productengamma en een extra stand. Net als voorgaande jaren is PLADDET te vinden op stand nummer 618 met een afwisselende presentatie van sloop sorteergrijpers, combi-scharen, vergruizers, sloophamers, snelwissels, exclusieve sloopapparatuur en diverse uitrustingsstukken zoals de hoogkiepbak, zware tandenbak en bakken voor mini-gravers. Daarnaast kan de bezoeker zijn hart ophalen op de extra stand nummer 613. Hier worden SMP draaikantelstukken en Westtech bosbouw materialen gepresenteerd. Iedereen is van harte welkom om onder het genot van een hapje en drankje het uitgebreide gamma te komen bekijken

Standaard en op maat

In het kader van het 75-jarig jubileum organiseerde PLADDET eerder dit jaar, in mei open dagen en was de gebouwuitbreiding te bezichtigen. Al ruim 75 jaar is PLADDET fabrikant en leverancier, en ontwikkelen zij in eigen beheer aanbouwdelen op maat. Daarnaast is PLADDET het adres voor alle mogelijke aanbouwdelen, grondverzetmachines en intern transport machines. Onder eigen label heeft PLADDET een breed assortiment aanbouwdelen op de markt gebracht voor graafmachines en wielladers. Het assortiment omvat zowel standaard als klant specifieke producten.

Dealer Hitachi

PLADDET is officieel dealer van Hitachi machines in Zeeland en Vlaanderen en levert een complete lijn Hitachi machines, intern transportmachines en verdichtingsapparatuur. Heftrucks, minigraafmachines, grote rupskranen van 50 ton eigen gewicht tot alle modellen wielladers en machines met een niet standaard toepassing.

Productie in eigen beheer

Pladdet verkoopt niet alleen machines. Bij de verkoop begint de samenwerking juist. De focus ligt op een goede service en de vele mogelijkheden om de klant te ontzorgen. De aanbouwdelen en machine aanpassingen worden op maat gerealiseerd in de eigen fabriek in Biervliet. Van het ontwerp met 3D tekenprogramma’s tot productie in de werkplaats door het ervaren personeel. Met als resultaat een kwaliteitsproduct dat aan ieders wensen voldoet.

Meer informatie

Voor meer informatie over het productengamma van PLADDET en de MATEXPO stands, neem contact op met PLADDET via 0115 – 481351 of kijk op www.pladdet.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details