Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuws

PREMiA : Vergroot uw potentieel

matermaco

23 januari 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Mitsubishi Forklift Trucks onthult de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment

Mitsubishi Forklift Trucks heeft zijn nieuwe assortiment elektrische pallettrucks onthuld.

Al bijna tien jaar bieden PREMiA elektrische pallettrucks van Mitsubishi Forklift Trucks bedrijven het beste van twee werelden. Operators waarderen de hoge comforteigenschappen, terwijl eigenaren het vermogen waarderen om alles te doen.

Verhoogde veelzijdigheid

De PREMiA ES-reeks is ontworpen om lang mee te gaan. Dankzij een lange levensduur en minder onderhoudsvereisten is de apparatuur langer productief, met zeer weinig stilstandtijd. Het ergonomische platform zorgt voor veiligheid, comfort en intuïtief gebruik. De operators zullen de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid waarderen en u zult profiteren van een hogere productiviteit. Ontworpen voor ruwe omgevingen en krappe ruimtes, is de nieuwste toevoeging aan de serie een pallettruck met bijbehorende chauffeur en dubbele pallet. Dit nieuwe model kan werken bij temperaturen zo laag als 1 ° C, waardoor het de ideale keuze is voor gekoelde opslag. Zoals veel modellen in de Mitsubishi-reeks vorkheftrucks, kunnen de elektrische pallettrucks met chauffeur die PREMiA ES vergezellen, nu worden uitgerust met lithium-ionbatterijen voor meer efficiëntie.

Verbeterde efficiëntie

Het nieuwe PREMiA EM-model met dubbele pallettruck combineert de efficiëntie van een meeloopstapelaar en dubbele palletstapelaar met de mogelijkheid om lange afstanden af te leggen. Je gaat verder en je doet veel meer … tegen lagere kosten.

Krachtige prestaties, gecombineerd met een anti-terugslagsysteem, zorgen voor veilig dubbel stapelen op de hellingen. Het vijfpunts chassisontwerp met een hydraulisch wrijvingskrachtsysteem biedt extra comfort en veiligheid.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Olivia Castelein

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details