Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Primeur: hybride SKID 3fractie zeefmachine
De FleXiever stortbunker heeft zich bewezen in verschillende markten: grond met stenen, gebroken asfalt, kalk, steenpuin, zand, grind, houtsnippers, sloopafval, bio-afval.

Primeur: hybride SKID 3fractie zeefmachine

FleXiever presenteert op de MATEXPO twee interessante noviteiten. De eerste is een grote primeur, namelijk de hybride versie van de SKID 3fractie zeefmachine. Deze FleXiever SKID 3fr hybride is perfect voor grote opdrachten op locatie, waar hij snel kan overschakelen van diesel naar elektrisch en weer terug. De tweede MATEXPO-noviteit volgt later. Het is een dubbeldeks Mini Screener.

Met de stijgende vraag naar elektrisch of hybride oplossingen presenteert FleXIever op Matexpo voor de eerste maal zijn hybride versie van de SKID 3fractie zeefmachine: de FleXiever SKID 3fr hybride. Deze zeefmachine heeft zowel een 32 pk sterke Kubota dieselmotor alsook twee 18,5 kW sterke 3x400V elektromotoren. Door deze unieke configuratie van aandrijvingen kan op de werf onmiddellijk worden overgeschakeld van diesel naar elektrisch.

De FleXiever SKID 3 fracties zeefmachine is samen met twee transportbanden gemonteerd op een containerchassis en kan daardoor gemakkelijk door een vrachtwagen met containerhaaksysteem worden getransporteerd. De zeefmachine is perfect voor grote opdrachten op locatie. De SKID zeefmachine in combinatie met de FleXiever stortbunker is DE capaciteitsmachine in de markt van midi zeefmachines.

Vanwege de stijgende vraag naar elektrisch of hybride oplossingen presenteert FleXIever op MATEXPO voor de eerste maal zijn hybride versie van de SKID 3fractie zeefmachine: de FleXiever SKID 3fr hybride.

Goed regelbare stortbunker

De in snelheid regelbare FleXiever stortbunker zorgt voor een contante aanvoer van materiaal op het hoogste punt van het zeefdek. Hierdoor wordt de capaciteit van de machine aanzienlijk verhoogd en kan de verwerker het totale zeefoppervlak benutten. Door middel van de snelheidsregelaar is de toevoer gemakkelijk te regelen afhankelijk van het type product, de vochtigheidsgraad en maasopeningen van de zeefnetten. Hierdoor kan de machine zelfs worden uitgerust met netten van 1×1 mm maasgrootte. De bunker vouwt in voor transport en kan op alle FleXiever modellen worden toegepast. De capaciteitsverhoging zorgt ook voor minder draaiuren (en slijtage) op uw zeefmachine en kraan en als gevolg daarvan minder benodigde manuren. De FleXiever stortbunker is nog niet geëvenaard of gekopieerd door concurrenten en daar zijn ze bij FleXiever terecht trots op.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details