Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Quality Pumps & Machines geeft topmerk de service die het verdient

Quality Pumps & Machines geeft topmerk de service die het verdient

QUALITY PUMPS & MACHINES  WORDT EXCLUSIEF VERDELER VAN DRAGFLOW IN BELGIË

Quality Pumps & Machines, gerenommeerd verdeler en verhuurder van de meest diverse pompen voor aannemers, industrie en overheid, (o.a. exclusief verdeler van het merk Grindex) is de nieuwe exclusieve verdeler voor België van DRAGFLOW pompen.  

Dit Italiaans merk is een klinkende naam in de pompenwereld: de slijtvaste dompelpomp met woelkop heeft een zeer goede reputatie als kwaliteitspomp in de pompensector.

Johan Broekmans van Quality Pumps & Machines: ‘We zijn bijzonder blij dat we een topmerk als Dragflow aan onze portefeuille kunnen toevoegen. Bovendien kunnen de klanten van Dragflow bij ons rekenen op een optimale service.’

Die service wordt gegarandeerd door de geschoolde en ervaren monteurs die bij Quality Pumps & Machines aan het werk zijn. Niet alleen beschikken zij over een grondige kennis van het merk, in het ruime magazijn beschikken ze tevens over alle nodige onderdelen voor een betrouwbare, vlotte service en professioneel onderhoud.

Quality Pumps & Machines biedt voortaan een breed gamma Dragflow pompen met woelkop aan: elektrische dompelpompen van 3,7 kW – 240 kW en hydraulisch aangedreven pompen met of zonder side cutters.
Bovendien zijn heel wat features zoals koelmantel, control panels, zuurbestendige uitvoering,  cutter heads, jet rings, power packs, frames voor bevestiging op de kraanarm, pontons, etc. verkrijgbaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details