Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
​​​​​​Raymonde Wagemaker aangesteld als CEO Dieseko Group BV

​​​​​​Raymonde Wagemaker aangesteld als CEO Dieseko Group BV

De Raad van Commissarissen van Dieseko Group BV maakt bekend dat per 1 december 2023 de heer Raymonde Wagemaker wordt benoemd als directievoorzitter/CEO Dieseko Group B.V. 

Als nieuwe directievoorzitter/CEO zal Raymonde, in samenspraak met klanten, management en medewerkers van Dieseko Group BV en haar werkmaatschappijen, de ingezette strategie realiseren. Doelstelling is en blijft om de groei van Dieseko voort te zetten en de onderneming verder uit te bouwen als wereldmarktleider op het gebied van hoogwaardige en innovatieve funderingstechnologie.

Raymonde Wagemaker: “Ik heb gedurende November kennis mogen maken met de producten en personeel van Dieseko, zowel in Nederland als de buitenlanden. Hierin vond ik de bevestiging dat ik aantreed bij een bedrijf met top kwaliteit producten ondersteund door geavanceerde service mogelijkheden en een zeer gemotiveerde groep medewerkers. Ik kijk er naar uit om gestalte te geven aan de verdere ontwikkeling en groei van Dieseko, Woltman en Bell.”

Raymonde heeft Mechanical Engineering gestudeerd gevolgd door studies in Canada en het Verenigd Koninkrijk en heeft o.a. bij Mourik in de positie President divisie Industry en Imtech Industry in de positie van Managing Director Oil & Gas gewerkt.

Jan Bruggenthijs zal per 1 december 2023 terugtreden als CEO van Dieseko Group a.i. en terugkeren naar de Raad van Commissarissen. Mede namens de aandeelhouders bedankt de Raad van Commissarissen Jan voor de wijze waarop hij tijdelijk de rol van CEO heeft overgenomen en uitgevoerd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details