Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuws

Registratie geopend voor APEX en IRE juni 2023. Meer dan 200 exposanten aanwezig in MECC Maastricht

Meet-us-in-Maastricht-3-x-2-graphic

7 oktober 2022 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

De online registratie is nu geopend voor de APEX hoogwerker Exhibition en de International Rental Exhibition (IRE) in Maastricht, Nederland op 6 t/m 8 juni 2023

Meer dan 200 leveranciers van compacte bouwmachines, hoogwerkers en verhuur-IT-oplossingen zullen de nieuwste batterij gevoede apparatuur en gereedschappen presenteren, evenals digitale technologieën – zoals telematica en software – die verhuurbedrijven en aannemers zullen helpen duurzaam en efficiënt te worden.

De volledige exposantenlijsten en gratis online registratie zijn te vinden op www.Ireshow.com en www.apexshow.com. Bezoekers hebben gratis toegang tot beide evenementen.

Veel van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van compact grondverzetmaterieel, hoogwerkers, pompen, generatorsets, compressoren en andere on-site apparatuur zullen, binnen en buiten, aanwezig zijn op de locatie van het MECC in Maastricht.

IRE-exposanten zijn onder meer Ammann, Containex, Ditch Witch, Generac, JCB, Kaeser, Thwaites, Toro, Trackunit, Volvo en Yanmar.

Onder de APEX-exposanten bevinden zich Genie, Haulotte, Holland Lift, Liugong, Manitou, Niftylift, Riwal, Skyjack, Snorkel en Versalift.

Perfecte timing

“De timing zal perfect zijn voor IRE en APEX in juni 2023,” zegt Tony Kenter, Managing Director van Industrial Promotions International B.V (IPI), dat samen met KHL Group beide tentoonstellingen organiseert.

“De shows zullen verhuurbedrijven en aannemers helpen die de overgang naar emissiearme apparatuur begeleiden. Op één handige locatie geven APEX en IRE kopers van dergelijke apparatuur de perfecte momentopname van wat er beschikbaar is.

“Tegelijkertijd zal IRE de nieuwste digitale technologie tentoonstellen, waaronder telematicaoplossingen en verhuurbeheersoftware, die essentiële instrumenten worden voor de hedendaagse verhuurbedrijven en aannemers.”

Naast de APEX en IRE tentoonstelling vindt ook de jaarlijkse conventie van de European Rental Association (ERA) plaats. Deze wordt gehouden op 7 en 8 juni, 2023. De conventie trekt meer dan 350 afgevaardigden van verhuurbedrijven uit heel Europa, waaronder veel van de grootste verhuurbedrijven.

ERA is een officiële supporter van IRE. De International Powered Access Federation (IPAF) ondersteunt de APEX-show.

MECC renovatie

APEX en IRE werden voor het laatst gehouden in 2017, waarbij de geplande evenementen in 2020 werden geannuleerd vanwege de pandemie. Sindsdien heeft MECC een driejarige renovatie van € 50 miljoen voltooid om de faciliteiten te upgraden en uit te breiden.

De locatie is gemakkelijk bereikbaar per auto, trein, bus en vliegtuig; en vanaf Brussels Zaventem Airport en Düsseldorf Airport zullen er tijdens AEPEX en IRE gratis pendelbussen naar MECC rijden.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Olivia Castelein

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details