Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuws

Renault Trucks T en T High Evolution: hier zijn ze!

p038648

7 april 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Renault Trucks presenteert zijn nieuwe T en T High Evolution in het spel Euro Truck Simulator 2 (ETS2). Vanaf vandaag kun je plaatsnemen in de cabine van de Renault Trucks T en T High Evolution 2021 en de nieuwe ergonomie van de bestuurderscabine testen, alsook het comfort van de vrachtwagen waarderen, in stedelijke gebieden, op regionale wegen of op autosnelwegen.

Om dit te doen, hoef je alleen maar in te loggen op de  log on to the Euro Truck Simulator 2 PC game , waar meer dan 9 miljoen spelers wereldwijd reeds van genieten, of de rij-ervaringen met de andere spelers delen die de hashtag #renaulttrucksevolution op de social media netwerken volgen.

Vanavond om 18.00 uur (CET) zal SCS Software op hun Twitch account  een live Renault Trucks T 2021-testrit organiseren met een live-ontmoeting met Paul Daintree, Renault Trucks Design Director.

NIEUW! Een internationale ontwerpwedstrijd binnen het spel

Renault Trucks organiseert een ontwerpwedstrijd binnen het spel Euro Truck Simulator 2. De gamers worden uitgenodigd om hun eigen Renault Trucks T High Evolution te ontwerpen met behulp van de configurator van de game. Het beste ontwerp wordt geselecteerd door het Renault Trucks Design-team en zal binnen enkele weken op een echte vrachtwagen worden onthuld.

Voor meer informatie, video’s en foto’s: https://tckevolution.renault-trucks.com/en. (gelanceerd op 6 april)

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Olivia Castelein

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details