Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Renault Trucks T en T high model jaar 2020

Renault Trucks T en T high model jaar 2020

Renault Trucks introduceert de 2020-versies van zijn langeafstand trucks. Kenmerken van de Renault Trucks T en T High 2020 zijn een lager brandstofverbruik en optimaal comfort voor de chauffeur, waarbij het afwerkingsniveau in de cabine top-of-the-range is.

Het interieur van de Renault Trucks T laat een zeer hoog afwerkingsniveau zien, inclusief stoelen met een volledig stoffen bekleding in luxe uitstraling, standaard twee armleuningen voor de chauffeur en een lederen stuurwiel. De stuurkolom is vanaf het nieuwe modeljaar standaard in drie richtingen verstelbaar. De voertuigen uit de T-serie krijgen standaard een carbon look dashboardafwerking, aluminium handgrepen en de cabine-instap wordt afgewerkt met metalen portierdrempels. De Renault Trucks T en T High 2020 zijn optioneel ook uit te voeren met een kastenwand tegen de achterwand in plaats van het tweede bovenbed. Deze extra opbergruimte heeft een opbergvolume van 221 liter verdeeld over drie kasten en zijn voorzien van binnenverlichting.

Als optie voor het exterieur kunnen de grille en de buitenspiegels van de Renault Truck T en T High worden aangepast in glanzend zwart of oranje. Een andere optie is Roadpad+. Roadpad+ is de assistent aan boord en helpt bij het veilig manoeuvreren dankzij camera’s aan de achterzijde en aan de zijkant van de truck, maar ook bij het handsfree bellen en zelfs bij het luisteren naar muziek. Tot slot krijgt u met  Roadpad+ ook een specifieke truck navigatie waarbij de parameters van de truck zoals afmetingen en gewichten kunnen worden ingevoerd om zo de juiste route te kunnen laten uitzetten.

Lager brandstofverbruik en minder CO2-uitstoot

De langeafstand trucks van Renault Trucks zijn uitgerust met DTI 11 en DTI 13 Euro 6 Step D-motoren. De motoren voor modeljaar 2020 zijn zuinig en milieuvriendelijk. Ze zorgen voor een reductie van 3% in brandstofverbruik en CO2-uitstoot, dit in vergelijking tot de vorige generatie. De 2020-versies van de Renault Trucks T en T High zijn voorzien van een nieuwe zeer efficiënte aandrijfas en lichtere schijfremmen (reductie van het eigen gewicht van 12 kg op basis van een 4×2 trekker), waardoor het brandstofverbruik verder wordt verlaagd. Optioneel kunnen nieuwe voertuiginstellingen worden geactiveerd, wat een extra besparing op het brandstofverbruik van 3% oplevert. De Renault Trucks T- en T High-motoren zijn compatibel met XTL synthetische brandstof en biodiesel.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details