Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Rototilt Group lanceert nieuwe website waar de gebruiker centraal staat

Rototilt Group lanceert nieuwe website waar de gebruiker centraal staat

De afgelopen jaren stonden in het teken van groei voor het innovatieve bedrijf uit Noord-Zweden dat specialist is op het gebied van draaikantelstukken en bijhorende systemen. Ondanks de pandemie heeft Rototilt Group verschillende nieuwe markten kunnen betreden. De volgende stap in hun uitbreidingstraject is het lanceren van een nieuwe website om het merk internationaal te presenteren en waarop de gebruiker centraal staat.

Wanneer Rototilt verkoopkantoren en productiefaciliteiten opent en overeenkomsten met nieuwe officiële distributeurs sluit, houdt dit ook in dat ze nieuwe doelgroepen krijgen. Hun nieuwe website is beschikbaar in maar liefst 12 talen en is met name ontwikkeld voor mobiel gebruik.

“Wij vinden het cruciaal om zowel het bedrijf als het merk op een duurzame manier te laten groeien”, zegt Sandra Olofsson, Digital Marking Coordinator. “We willen inclusiever zijn als het gaat om ons nieuwe publiek en manieren vinden om in contact te komen met onze gebruikers over de hele wereld. Het lanceren van een nieuwe website is daar een belangrijk onderdeel van.”

Rototilt Group heeft onlangs de productie opgestart in haar uitgebouwde fabriek en nieuw centrum voor onderzoek en testen in Zweden. Daarnaast is het bedrijf in december 2021 begonnen met de eindassemblage van alle modellen draaikantelstukken in Noord-Amerika.

“We bevinden ons op dit moment in een spannende fase van onze reis. Ons dienstenaanbod groeit en het aantal distributeurs neemt toe. Met deze nieuwe website stellen we onze gebruikers centraal, zowel in de graafmachine als online. We hopen dat het een plek wordt waar ze zowel met ons als met onze dealers over de hele wereld in contact kunnen komen,” voegt Olofsson toe.

Meer over Rototilt Group AB

Rototilt® is een familiebedrijf en een van ’s werelds toonaangevende leveranciers van draaikantelstuksystemen, gereedschappen en uitrustingsstukken voor graafmachines. Het bedrijf verricht baanbrekend werk voor graafmachines door ze te transformeren naar productieve gereedschapsdragers. Via een wereldwijd servicenetwerk bied Rototilt een unieke combinatie van technische expertise, kwaliteit, capaciteit en begrip voor de business van de klant. Het hoofdkantoor en de fabriek zijn gevestigd in Vindeln, met dochterondernemingen in Europa en Noord-Amerika. Bezoek de nieuwe website op www.rototilt.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details