Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Sitech focust op digitalisering van bouwwerven

Sitech focust op digitalisering van bouwwerven

Tijdens de Matexpo Demo Days focust Sitech op de digitalisering van bouwwerven. Geautomatiseerde machinesturing, topografie 2.0, augmented reality en een platform voor terreinbeheer op afstand: de nieuwste Trimble-technologieën kan je zelf testen op de Sitech-stand..

Tijdens de Matexpo Demo Days kan je op de stand van Sitech kennismaken met Trimble Earth­works, de oplossing voor automatische sturing op meerdere kranen en voor nivelleringsmachines op laser, gps en totaalstation. Ook het Trimble LPM weegsysteem, als uitbreiding van Earthworks, valt er te ontdekken.

Tijdens de Matexpo Demo Days focust Sitech op de digitalisering van bouwwerven.

 

Topografie en augmented reality

Stap binnen in het tijdperk van topografie 2.0. Test en ontdek ter plaatse het aanbod van Sitech aan topografische en augmented reality apparatuur. Precisie, intuïtie en gebruiksgemak. Stuk voor stuk tools die u dagelijks kostbare tijd besparen. Met het Trimble SiteWorks platform kan je werven eenvoudig en snel opmeten en uitzetten, met behulp van de Trimble SPS986 GNSS-ontvanger met tiltfunctie. Augmented reality brengt op zijn beurt Trimble SiteVision nar de werf. “Een oplossing die uw teams in staat stelt om ter plaatse te navigeren in het project. Bekijk zeker onze demonstraties met onze partner Arkance Systems”, klinkt het bij Sitech.

“Teams werken met een actuele versie van het project en kunnen hun rapporten direct vanop de werf naar kantoor sturen.”

 

Welkom op de digitale werf

Werven beheren vanop afstand is enorm belangrijk geworden. De mogelijkheid om gegevens op afstand uit te wisselen om een hoog productiviteitsniveau te behouden staat centraal. Tijdens de Demo Days geeft Sitech demonstraties van de Trimble platformen die hiermee kunnen helpen. Met Trimble WorksManager kan je machines en het team op de werf connecteren om projecten op afstand, in realtime, te synchroniseren met alle Trimble-apparatuur op de werf. Sitech: “Teams werken met een actuele versie van het project en kunnen hun rapporten direct vanop de werf naar kantoor sturen. Het resultaat: geminimaliseerde verplaatsingen en geoptimaliseerde communicatie tussen teams.”

Trimble Stratus, tot slot, is een platform waarmee de voortgang van het project gevolgd kan worden door verschillende 3D-modellen van de werf te vergelijken. “We geven demonstraties met de steun van onze partners van Drone Enterprise. Onze medewerkers staan voor, tijdens en na het evenement tot uw beschikking om uw projecten te bespreken.

Contacteer ons op het nummer 09 277 16 00 of via mail: info@sitech-belgium.be”, besluit Sitech.      

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details