Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Sky-high experience, groundbreaking trust
Als erkend en officieel dealer-invoerder van Yanmar grondverzetmachines kan CEBEKO optimale kwaliteit en service aanbieden.

Sky-high experience, groundbreaking trust

Het familiebedrijf CEBEKO is ondertussen een gevestigde waarde in Vlaanderen. U kan er terecht voor aankoop, huur, service en onderdelen van bouw- en grondverzetmachines.  Sinds de opstart in 1983 staan de klanten en hun tevredenheid op de eerste plaats. 

“Onze slogan omschrijft eigenlijk alles waar wij voor staan als bedrijf. Jarenlange ervaring en het vertrouwen van onze klanten liggen aan de basis van onze sterke reputatie. Dat vertrouwen waar ik over spreek is trouwens een wederzijds gegeven. Met een persoonlijke aanpak, open communicatie en gericht advies willen we de klant het gevoel geven dat ze voor een betrouwbare partner kiezen”, vertelt zaakvoerder Tom Dekoninck. 

De juiste machine op het juiste moment

Geen enkel project is hetzelfde. Bovendien hebben bepaalde sectoren te maken met seizoenswerk. Dankzij hun jonge en uitgebreide verhuurvloot zorgt CEBEKO ervoor dat de juiste machine op het juiste moment geleverd wordt. Tom Dekoninck: “Aan de hand van een grondige behoefteanalyse zorgen wij steeds voor een perfecte match. Bestaat er toch twijfel? Dan komt onze Rental Advisor ter plaatse voor persoonlijk advies en uitleg waar nodig.”

Het machinepark bestaat uit hoogwerkers, schaarliften, verreikers, dumpers, compacte én grote graafmachines en diverse andere grondverzetmachines. Bij het samenstellen van deze verhuurvloot wordt er uitsluitend gekozen voor gerenommeerde merken met oog voor kwaliteit en veiligheid. Ervaren chauffeurs leveren deze stipt op de aangewezen locatie zodat er snel en efficiënt kan gewerkt worden. Met enkele goed uitgeruste servicewagens voor assistentie op locatie en een eigen atelier garandeert het familiebedrijf een minimale stilstand van uw machine(s). 

Sinds kort geven ook de grondverzetmachines van Doosan het gamma mee vorm.

Nieuwe groundbreaking samenwerking

Als erkend en officieel dealer-invoerder van Yanmar grondverzetmachines, Cormidi compacte rupsdumpers en Thwaites bandendumpers kan CEBEKO optimale kwaliteit en service aanbieden. Sinds kort geven ook de grondverzetmachines van Doosan het gamma mee vorm. De Doosan Group is een Zuid-Koreaanse multinational opgericht in 1896. De bouwmachinetak van het wereldmerk komt voort uit de overname van Daewoo Heavy Industries & Machinery, die in 2005 omgedoopt werd tot Doosan Infracore. Enkele jaren later, in 2007, namen ze ook het bekende Bobcat over van het Amerikaanse Ingersoll-Rand. 

“De afgelopen 40 jaar kozen wij er bewust voor om ons te specialiseren in compacte bouw- en grondverzetmachines. Als officieel dealer van het wereldmerk Doosan komt daar nu verandering in. Het merk is bovendien de perfecte aanvulling voor het compacte grondverzetaanbod van Yanmar. CEBEKO zal zich dan ook focussen op de heavy line van Doosan, namelijk de rupskranen, mobiele graafmachines en wielladers vanaf 14 ton en dit in West-Vlaanderen”, vertelt Tom Dekoninck over de nieuwe samenwerking. 

Nieuwbouw om groei op te vangen

Om de sterke groei van het bedrijf op te vangen, verhuist CEBEKO volgend jaar naar hun nieuwbouwsite van 1,6 hectare. Tom Dekoninck: “Met een ambitieus groeiplan en een opgeleid team van een 30-tal medewerkers kijken we uit naar een verdubbeling van de huidige site. Momenteel situeren onze activiteiten zich op diverse locaties in Torhout. Het is de bedoeling om die te centraliseren op het aangekocht terrein in Torhout-Zuid, industriezone Ringaert. We breiden uit, maar blijven trouw aan onze roots en familiale sfeer.”

Het terrein zal ongeveer 5.000 m² aan gebouwen tellen inclusief showroom en opleidingsruimte. Ook de verhuurafdeling krijgt zijn eigen gebouw met voldoende ruimte voor het onderhoud van de groeiende verhuurvloot.  Een unieke toevoeging is de zandzone buiten voor het organiseren van demo’s. De klemtoon ligt op de optimalisatie van de workflow, klanten- én medewerkersbeleving. Met de verhuis en het 40 jarig jubileum ziet 2023 er alvast veelbelovend uit voor het Torhouts familiebedrijf.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details