Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Sky-high verhuuraanbod blijft uitbreiden

Sky-high verhuuraanbod blijft uitbreiden

Sinds kort mag CEBEKO zich trotse dealer van Magni noemen voor West-Vlaanderen. Het merk is een mooie aanvulling voor hun reeds indrukwekkend aanbod bouw- en grondverzetmachines. Met meer dan 40 jaar ervaring is het Torhouts familiebedrijf een gevestigde waarde in Vlaanderen. Naast verkoop specialiseren ze zich ook in verhuur, service verlenen en het leveren van wisselstukken.

Voor elk project de juiste machine

Eén van CEBEKO hun grootste troeven is het divers en up-to-date verhuuraanbod performante machines, samengesteld met oog voor kwaliteit en veiligheid. Het bedrijf biedt onder andere een ruime keuze aan hoogwerkers en schaarliften. Zo kan je onder meer knik- of telescoophoogwerkers huren op rupsen of op banden, diesel of elektrisch. De werkhoogtes variëren bij CEBEKO van 8 tot maar liefst 58 m. Ook bij de schaarliften is er keuze tussen elektrische en diesel varianten met werkhoogtes van 5 tot 22 m. 

“Geen enkel project is hetzelfde. Aan de hand van een grondige behoefteanalyse zorgen wij steeds voor een perfecte match. Bestaat er toch twijfel? Dan komt onze Rental Advisor ter plaatse voor persoonlijk advies en uitleg waar nodig”, vertelt zaakvoerder Tom Dekoninck. “Onze ervaren chauffeurs leveren deze stipt op de aangewezen locatie en met enkele goed uitgeruste servicewagens garanderen wij snelle service waar nodig.”

Nieuwe serie verreikers van Magni

Recent koos CEBEKO voor Magni als nieuwste toevoeging aan hun merkenportfolio. De Italiaanse leverancier kent sinds enkele jaren een sterke groei in de Belgische verhuurmarkt. Magni, voornamelijk een bekende naam in de wereld van roterende verreikers, heeft naast hoogwerkers en schaarliften ook een indrukwekkende lijn vaste verreikers in het aanbod. Hoewel ze misschien nog niet zo wijdverspreid zijn als hun roterende tegenhangers, bieden ze ongeëvenaarde prestaties.

Neem bijvoorbeeld de nieuwe MAGNI TH 4,5.15 en MAGNI TH 4,5.19, waarbij kracht en bereik samenkomen in een innovatief ontwerp. Wat deze verreikers echt onderscheidt van de concurrentie is de ergonomische cabine, welke dezelfde is als de roterende variant. Voorzien van een uitstekend zicht en geavanceerde functionaliteit biedt deze ultiem gebruiksgemak, productiviteit en veiligheid. Een slimme zet van Magni, want zo krijgen de operators een consistente ervaring ongeacht het type verreiker. Kortom, een onmisbare aanwinst voor elke moderne werkplek.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details