Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Sneller, nauwkeuriger en veiliger werken dankzij de SBH Verbaupresse

Sneller, nauwkeuriger en veiliger werken dankzij de SBH Verbaupresse

Veiligheid is een hot topic in de wereld van grondwerken en beschoeiing, en terecht.

We weten allemaal, dat naast die veiligheid en kwalitatieve normen, er ook vaak druk ligt op het afronden van alle projecten. Vandaag de dag krijgen we naast tal van grote projecten in onze afdeling beschoeiing bij Van Haut, ook heel vaak te maken met specifieke pro- jecten. Hierbij wordt onze SBH S750 glijbalkbekisting, van topkwaliteit, ook vaak gebruikt op krappe plekken.

Maar hoe kunnen we de beschoeiings-fase versnellen, zonder dat dit ten koste gaat van veiligheid en precisie?

Jawel! We hebben goed nieuws; Dit antwoord is nu ook beschikbaar in het gamma van Van Haut. Met onze handige SBH beschoeiingspers worden alle beschoeiingsplaten en bovendien ook glijbalken moeiteloos de grond in geperst én nadien weer uit getrokken.  Zonder dat je zwaar geschut nodig hebt en dus toepasbaar in kleine ruimtes. Zonder beschadigingen, uitermate veilig en precies. Dat bewijst de SBH Verbaupresse met zijn design van slechts 2,58m breed, 30cm diep en 1,7m hoog. Een powertool in een compact jasje.

De beschoeiingspers wordt eerst met bouten aan de buitenste bekistingsplaat bevestigd om trek- en drukvastheid te garan-deren. Vervolgens wordt de SBH beschoeiingssplaat door de – maar liefst – vier perscilinders in de grond gedrukt, zonder trillingen en met een laag geluidsniveau. Afhankelijk van de toepassing kan de druk worden ingesteld. Dit apparaat is een echte krachtpatser die een werkdruk tot 220 bar aan kan. Het kan in moeilijk te bewerken grond opereren en maakt het induwen van beschoeiing simpelweg eenvoudig. En alsof dat nog niet genoeg is, rekent de SBH Verbaupresse ook af met alle ongemakken tijdens het verwijderen van de beschoeiing.

Maar al te vaak krijgt men na de werkzaamheden te maken met beschoeiingsplaten of glijbalken die muurvast zijn komen te zitten. Maar, geen paniek! De SBH Verbaupresse heeft een trekkracht van 44 ton, waardoor het zelfs in de meest uitdagende situaties de beschoeiing kan verwijderen.

Dankzij al deze functies bespaar je niet alleen ontzettend veel tijd en geld, maar het is ook nog eens veel veiliger voor de bouwvakkers. De  hydraulische werking van de SBH Verbaupresse gebeurt volledig via de bediening in de graafmachine.

Alles wat je nodig hebt is een hydraulische graafmachine, twee kettingen voor het positioneren en voila!

De beschoeiingspers staat in een mum van tijd op zijn plek, klaar om in actie te schieten. Geen reden meer om in de gevarenzone te blijven, tijdens het in de grond duwen en uittrekken van de beschoeiing. Dit alles met één enkel toestel.

Meer informatie? [email protected]www.vanhaut.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details