Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Stefca Kraanservice: specialisatie in torenkranen
Stefca Kraanservice is een specialist in torenkranen met als voornaamste merken Potain en Cattaneo.

Stefca Kraanservice: specialisatie in torenkranen

Het bedrijf is actief op het vlak van verkoop van nieuwe en tweedehands kranen, het verhuren van kranen, onderhoud en service. Belangrijk is tevens, dat tevens het transport, de montage en demontage tot de dienstverlening behoort.

Stefca Kraanservice specialiseerde zich in de kranensector en dan vooral het segment bouw- en torenkranen. Het bedrijf vertegenwoordigt daarbij toonaangevende merken zoals Potain, Arcomet, Liebherr, Jaso, K.S.D Pekazett en Vicario. Meest recente aanvulling zijn de bouwkranen van de Italiaanse constructeur Cattaneo. Met dit laatste merk richt de onderneming zich vooral op klanten die op zoek zijn naar een snel te monteren bouwkraan.

Inspelen op ontwikkelingen

Door de ontwikkelingen in de bouwsector scherp in de gaten te houden, kan het bedrijf steeds inspelen op de noden en wensen van de klanten. Naast de verkoop van nieuwe en tweedehands kranen is Stefca Kraanservice een specialist in de verhuring, leasing en huurkoop van deze kranen.

Met de snelmontage kranen van Cattaneo verruimde Stefca Kraanservice zijn aanbod.

Voor al deze kranen kan Stefca Kraanservice tevens instaan voor het onderhoud en de service van de eigen kranen van de klanten. Het bedrijf heeft tevens een eigen transportvloot en montage/demontage team om de klanten bij te staan.

Vertrouwensrelatie opbouwen

“We hechten veel belang aan een snelle service en goede contacten, om op die manier een vertrouwensrelatie op te bouwen met onze klanten”, zegt Frans Aertsen, oprichter van het bedrijf. “Dankzij een team van gedreven en goed opgeleide medewerkers kunnen we een toonaangevende service bieden op het gebied van onderhoud en reparaties, het monteren en demonteren van bouwkranen en het veilig transporteren van die kranen.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details