Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuws

STIHL pakt uit met professionele accugrasmaaier RMA 765 V

Voor gemeenten en landschaps- en tuinbouw presenteert* STIHL de RMA 765 V. Deze professionele accugrasmaaier is geluidsarm en emissievrij.

naamloos-3-kopieren

20 december 2019 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Voor professioneel groenonderhoud in geluidsgevoelige gebieden

Voor gemeenten en landschaps- en tuinbouw presenteert* STIHL de RMA 765 V. Deze professionele accugrasmaaier is geluidsarm en emissievrij. Ideaal dus voor professioneel groenonderhoud in geluidsgevoelige gebieden. Daarnaast biedt de verstelbare Vario-aandrijving extra werkcomfort en is hij uiterst wendbaar en handig dankzij de zero-turnfunctie van de voorwielen. Verder heeft de EC-motor lage trillingswaarden en een lange levensduur. Ten slotte werkt de grasmaaier op krachtige 36 V lithium-ionaccu’s die geïntegreerd kunnen worden in het STIHL connect pro systeem. Handig!

Superhandig en stil

De nieuwe RMA 765 V laat je toe vlot te werken met de voordelen van accutechnologie. De EC-motor start met een druk op de knop, is geluidsarm en heeft geen uitstoot. Ideaal voor geluidsgevoelige gebieden. Bovendien heeft de grasmaaier een maaibreedte van 63 centimeter en een maaitijd tot 70 minuten zodat je gazons tot 3.100 m² de baas kan. De snijhoogte kan je dan weer traploos instellen tussen 25 en 100 mm met de stabiele, vlotte wielhoogteversnelling. Handig om bijvoorbeeld gazonranden met hoogteverschillen netjes te maaien.

Modulair accusysteem

De RMA 765 V werkt op krachtige 36 V litium-ionaccu’s van het STIHL PRO AccuSysteem. Dit systeem omvat meer dan 20 machines voor verschillende toepassingen en bovendien accu’s met uiteenlopende energiecapaciteiten. De professionele grasmaaier werkt met de accu’s van de STIHL AP serie, gecombineerd met een adapter met twee accuschachten. Of kies voor een ruggedragen accu die op de maaier kan worden geklikt. Denk hier bijvoorbeeld aan de STIHL AR 3000 L. Deze nieuwe accu’s hebben een Bluetooth-interface en kan je integreren in het STIHL connect pro systeem. Zo kan je de laadstatus en levensduur van de energieopslag via je smartphone raadplegen of kan je dat laatste aflezen van de besturingseenheid op het stuur.

Comfort en gebruiksgemak

Dankzij de traploze Vario-aandrijving en lage trillingswaarden kan je de werksnelheid aanpassen aan het terrein. Bovendien worden zo ook de krachten van de gebruiker gespaard: handig. De nieuwe professionele grasmaaier is daarnaast ook uitgerust met een ergonomisch comfortabel monostuur. Zo kan je de grasopvangbox makkelijk wegnemen en terugplaatsen. Verder kan je dicht tegen struiken maaien zonder dat de machine in de takken verstrikt raakt want ondanks de grote maaibreedte is de accugrasmaaier zeer wendbaar en handig. Dat heeft hij te danken aan de zero-turnfunctie van de voorwielen. Ook het gewicht zit mee: slechts 42 kg zonder accu. Makkelijk vervoerbaar dus!

Stevig en betrouwbaar

De EC-motor staat bovendien garant voor een lange levensduur en weinig onderhoud. Ook is de maaier stevig en betrouwbaar. De hybride behuizing van de maaier is aan de buitenkant namelijk gemaakt van stevig gegoten aluminium. De binnenbehuizing bestaat dan weer uit duurzaam polymeer. Zo is de maaier beschermd tegen wegslingerende steentjes.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • IB

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%