Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Stoll Trucks Luxemburg wordt één van de beste 30 Renault Trucks-dealers ter wereld

Stoll Trucks Luxemburg wordt één van de beste 30 Renault Trucks-dealers ter wereld

Doel van de Retail Excellence Club is om samen met het dealernetwerk de Renault Trucks merkbeleving te versterken zodat de kwaliteit van de dienstverlening verder kan verbeteren en leiden naar een grotere klantentevredenheid. De Retail Excellence Club is één van de manieren om de inspanningen en het doorzettingsvermogen van de Renault Trucks dealers te belonen, er kunnen immers slechts 30 nieuwe dealers wereldwijd toetreden tot deze Club.

Gedurende 12 maanden werden alle Renault Trucks dealers in België en Luxemburg beoordeeld op verschillende criteria. Stoll Trucks heeft een sterke prestatie geleverd op alle beoordelingscriteria en zij mogen zich dan ook het ganse jaar 2019 “Renault Trucks Excellence Dealer” noemen. Naast de eer krijgt Stoll Trucks een oorkonde en een reis naar Lyon waar zij samen met de andere winnaars door de president van Renault Trucks, Bruno Blin, zullen worden ontvangen.

De winnaars werden geselecteerd op basis van de volgende criteria: verkoopprestaties van nieuwe vrachtwagens en bestelwagens, verkoopprestaties van tweedehands vrachtwagens, verkoop van onderdelen, klantentevredenheid en de inspanningen geleverd om bij te dragen tot de ontwikkeling van het Renault Trucks merk. Elk criterium is gebaseerd op de evaluatie van de prestaties over het volledige jaar 2018.

Over Renault Trucks
Met ruim een eeuw Franse knowhow op het vlak van vrachtwagens levert Renault Trucks voertuigen (van 2,8 tot 120 t) en diensten voor distributie, bouw en langeafstandstransport aan professionals uit de transportsector. De robuuste, betrouwbare en brandstofzuinige vrachtwagens van Renault Trucks verhogen de productiviteit en verlagen de exploitatiekosten. Renault Trucks verdeelt en onderhoudt zijn voertuigen via een netwerk van meer dan 1.500 servicepunten wereldwijd. De ontwikkeling en assemblage van de voertuigen gebeuren in Frankrijk, waar Renault Trucks tevens de meeste componenten produceert.

Renault Trucks maakt deel uit van Volvo Group, wereldwijd een van de belangrijkste constructeurs van vrachtwagens, autocars en bussen, zware voertuigen voor de bouwsector en motoren voor de industrie en de scheepvaart. De groep brengt ook complete financierings- en serviceformules op de markt. Volvo Group stelt ongeveer 105.000 personen tewerk, heeft productievestigingen in 18 landen en verkoopt haar producten in ruim 190 landen. In 2017 realiseerde Volvo Group een omzet van 35 miljard euro (335 miljard Zweedse kroon). Volvo Group is een beursgenoteerde onderneming met maatschappelijke zetel in het Zweedse Göteborg. De aandelen van Volvo worden verhandeld op Nasdaq Stockholm.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details