Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Superieure kwaliteit aanuiterst competitieve prijs
De speciaal ontworpen vergruizer en betonscharen uit de Ecoline, die inzetbaar zijn in primaire en secundaire sloop, liggen op het prijsniveau van een aantal andere concurrerende merken.

Superieure kwaliteit aanuiterst competitieve prijs

Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche is het Demarec gelukt om marktkennis en techniek perfect met elkaar te combineren.

Ecoline DLP-DSP-DCC 

De speciaal ontworpen vergruizer en betonscharen uit de Ecoline, die inzetbaar zijn in primaire en secundaire sloop, liggen op het prijsniveau van een aantal andere concurrerende merken. Demarec zorgt er echter wel voor dat deze lijn twee markten kan bedienen. Enerzijds worden echte topproducten aangeboden omdat er bij de ontwikkeling van deze lijn geen concessies gedaan werden aan de gekende kwaliteitsstandaarden van Demarec: de nieuwe vergruizer zit vol met slimme Demarec oplossingen zoals wisselbare slijtdelen, filters in rotatie en een snelgangventiel. Anderzijds werd er vooral naar de mogelijkheid gekeken om producten te ontwikkelen met een voor de klant voordeligere eindprijs. In tegenstelling tot de reeds bekende Demarec-lijn focussen de nieuwe Ecoline vergruizers zich hierdoor op het middensegment van de markt.  

De Ecoline DLP roterende vergruizers bestaan uit 9 types geschikt voor machines van 4 tot 55 ton gewicht. De Ecoline DSP starre vergruizer, bestaand uit 4 types, is ontwikkeld voor 15-55 ton gewicht. En de DCC lijn 2-cilinder betonscharen, in 7 types voor machines van 14-80 ton gewicht.

Met de hamers uit de Montabert XL gamma kunt u elke dag uw klanten tevredenstellen.

Montabert XL-gamma

Montabert, marktleider welgekend voor zijn technologie in hydraulische hamers, ontwikkelt haar producten eveneens met een duidelijke visie. De focus ligt op gunstige exploitatiekosten, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, prestaties en lage onderhoudskosten. 

Met de hamers uit de Montabert XL gamma kunt u elke dag uw klanten tevredenstellen.  Deze hamers stellen kwaliteit voorop: de kosten worden verlaagd dankzij het ontwerp van een eenvoudig en robuust product, zonder franjes … alleen het essentiële blijft behouden. U betaalt alleen voor het breken van de rotsen, niets meer. En het allerbelangrijkste: u zorgt ervoor dat u uw bedrijfskosten onder controle houdt.

XL-hamers zijn uitgerust met een antischok systeem dienstdoend als schokdemper om beschadiging aan de machine te vermijden. Ze beschikken eveneens over een stikstofkamer zonder membraan met eenvoudige aansluiting. Het Montabert XL gamma is er voor machines van 11 tot 38 ton gewicht.      ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details