Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Tele Radio verhuist naar duurzaam pand dichtbij A12

Tele Radio verhuist naar duurzaam pand dichtbij A12

De aanstaande verhuizing van Tele Radio Benelux gaat zowel de werknemers als het groeiend aantal klanten veel goeds brengen. Het nieuwe en duurzame pand, aan de Jadestraat in Bleiswijk, is strategisch gelegen bij de snelweg A12. Vanaf 1 december kunnen klanten daar terecht om in een fraaie showroom uitgebreid te worden voorgelicht over de mogelijkheden van de Tele Radio producten. Recentelijk nam KeesJan van der Elst, directeur van Tele Radio Benelux de sleutels van het nieuwe pand in ontvangst.

De nieuwe vestiging is makkelijk te bereiken via afslag 8 (Bleiswijk) van snelweg A12, waarna via de N209 in noordelijke richting meteen links de nieuwe locatie in zicht komt. Het juiste adres voor de autonavigatie is: Jadestraat 9, 2665 NS Bleiswijk.

Veilige radiografische bedieningen

Tele Radio Benelux is meer dan 20 jaar actief als onderdeel van de wereldwijd opererende Tele Radio Groep. Deze Zweedse multinational heeft meer dan 60 jaar ervaring in het ontwikkelen, fabriceren en verkopen van geavanceerde radiografisch besturingssystemen voor de industrie. Overal waar gehesen en aangestuurd wordt zien we de afstandsbedieningen van Tele Radio in actie: van een slimme zender op zakformaat tot de forse buikzenders voor het ‘zware’ werk. Veiligheid staat daarbij voorop, veel van de Tele Radio zenders worden onafhankelijk gekeurd en voorzien van een certificaat om aan te tonen dat aan de veiligheidsnorm wordt voldaan.

Modern, ruim en fraai ingericht

De verhuizing staat gepland voor 25 november, waarna Tele Radio vanaf die datum operationeel is op de nieuwe locatie. Na twintig jaar wordt de vertrouwde vestiging op het Forepark in Den Haag verlaten. De nieuwe vestiging, die 12 kilometer verderop ligt, omvat een moderne en efficiënt ingerichte technische ruimte voor productie, reparatie en ontwikkeling. Met het nieuwe pand kan optimaal worden voldaan aan de toenemende vraag naar maatwerk. In de ruime en fraai ingerichte showroom kunnen straks alle producten goed worden getoond. Door de enorme groei die Tele Radio de afgelopen tijd heeft doorgemaakt, werd ook de magazijnruimte te klein. Het nieuwe pand beschikt over vier keer zo veel voorraadruimte zodat klanten, ook in de toekomst, snel kunnen worden beleverd.

Energieneutrale huisvesting

Het nieuwe bedrijfspand van Tele Radio is klaar voor een duurzame toekomst dankzij 80 zonnepanelen die op het dak zijn geplaatst. Die kunnen straks de dagelijkse werkzaamheden voor de volle 100 procent ondersteunen, omdat ze de energie voor apparatuur, verlichting, ventilatie, verwarming en koeling gaan verzorgen.

Tele Radio wereldwijd op weg naar een duurzaam toekomst

Voor de Tele Radio Groep is duurzaamheid al sinds de oprichting een belangrijke pijler. De afgelopen jaren is zoveel mogelijk plastic en kunststofschuim uit verpakkingen weggehaald; is het verpakkingsschuim vervangen door duurzaam karton en wordt geen gebleekt wit karton meer gebruikt. De traditionele kunststoffen verpakkingstape is vervangen door een veel duurzamere papieren verpakkingstape. Op die manier is de gehele verpakkingsketen duurzamer gemaakt. Ander goed voorbeeld is het online beschikbaar stellen van handleidingen van producten, waardoor veel papier wordt bespaard.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details