Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Tien uitrustingsstukken om ontmanteling hoogoven mogelijk te maken
Vrijdag 14 startte oktober de SDO (Société de Démantèlement d’Ougrée – Wanty Group) met de ontmantelingswerken op de site van Hoogoven B in Ougrée.

Tien uitrustingsstukken om ontmanteling hoogoven mogelijk te maken

Scharen, bakken, grijpers, hamers, klemmen … Sinds 2002 luistert het familiebedrijf High Lift naar zijn klanten om hen het hanteringsgereedschap en de werk­accessoires aan te bieden die ze nodig hebben om hun graafmachines uit te rusten. Voor de ontmanteling van Hoogoven B in Ougrèe leverde High Lift aan Wanty maar liefst 10 onderdelen voor machine-uitrusting. “Een project van deze omvang is heel uitzonderlijk”, vertelt Gaetan Bolly van High Lift.

Voor de ontmanteling van Hoogoven B in Ougrèe leverde High Lift aan Wanty maar liefst 10 onderdelen voor machine-uitrusting.

Vrijdag 14 startte oktober de SDO (Société de Démantèlement d’Ougrée – Wanty Group) met de ontmantelingswerken op de site van Hoogoven B in Ougrée. De werkzaamheden voor deze eerste fase van de industriële omschakeling worden uitgevoerd in overeenstemming met de vergunning die in 2021 door de Société de Démantèlement d’Ougrée voor rekening van ArcelorMittal werd verleend en zullen 4 jaar duren. Ze moeten in 2026 voltooid zijn. De werkzaamheden zullen plaatsvinden onder toezicht van de autoriteiten en in overeenstemming met de precieze voorwaarden van de omgevingsvergunning die in 2021 werd verleend.

Voor de sloopwerken deed Wanty een beroep op het materieel en de service van High Lift. Gaetan Bolly: “In totaal leverden we tien uitrustingen, waaronder twee breekhamers Furukawa FXJ 375 en 475, twee ijzerscharen VTB CI 4000R en CI 5000 R, twee betonscharen VTN PD 35 en PD 50, tweemaal de Crusher VTN VF 33 en VF 50, en twee Grijpers MD 410 en 610. Zo’n lijvig project waarbij we zoveel uitrustingsstukken leveren is eerder uitzonderlijk. Meestal gaat het over een of twee onderdelen. Voor High Lift is dit dan ook een bijzonder referentieproject.”

“Een project van deze omvang is heel uitzonderlijk.”

Hoogwaardige service

Gevestigd in Braives, niet ver van het industrieterrein Fernelmont en vlakbij de taalgrens, biedt High Lift zijn diensten aan in de verkoop van nieuw en tweedehands materieel, herstellingen ter plaatse of in zijn werkplaatsen, en de levering van wisselstukken en slijtageonderdelen. Zowel in Wallonië als in Vlaanderen. Een voorbereidingswerkplaats, mobiele servicevoertuigen en meer dan 15 jaar ervaring met gekwalificeerd personeel stellen High Lift in staat een hoogwaardige service te bieden. Prioriteit is het leveren van de juiste apparatuur, het vinden van de juiste oplossing voor uw behoeften en het zorgvuldig bewaken van de kosten. 

Om de kwaliteit van materieel en service te kunnen garanderen zet High Ligt sterk in op partnerships. Dat bleek ook op MATEXPO, waar High Lift de gelegenheid greep om de vele samenwerkingsverbanden met grote professionals te vieren die hun vertrouwen schenken aan High Lift. Daarbij hoort ook Wanty, met niet minder dan 10 sloopaccessoires om zijn sloopmachines van 35 ton en meer uit te rusten, eloy voor zijn sloopafdeling, Eecocur voor goederenbehandeling en vele andere bedrijven.     

Voor de sloopwerken deed Wanty een beroep op het materieel en de service van High Lift.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details