Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Tijdens de Demo Days 2024 presenteerde Bobcat meer dan 90 modellen en innovaties

Tijdens de Demo Days 2024 presenteerde Bobcat meer dan 90 modellen en innovaties

Meer dan 700 klanten, dealers, leveranciers en journalisten uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) kwamen naar de Doosan Bobcat EMEA-campus in Dobříš (Tsjechië) voor de Bobcat Demo Days 2024. Van 21 mei tot 5 juni kregen de bezoekers een unieke indruk van het uitgebreide assortiment Bobcat-materieel en nieuwe ontwikkelingen.

Tijdens de Bobcat Demo Days 2024 kregen de bezoekers de kans om een aantal innovaties van Bobcat van dichtbij te bekijken, zoals het concept voor de TL25.60e elektrische verreiker, de RogueX2-conceptlader, nieuwe sensortechnologie en software-oplossingen.

De Demo Days voor de EMEA-regio werden voor het eerst gehouden in 2011 om klanten en partners op de hoogte te brengen van nieuwe ontwikkelingen, ze de gelegenheid te geven machines uit te proberen en de fabriek te bekijken. Dit jaar presenteerde Bobcat meer dan 90 modellen, waaronder het gloednieuwe Bobcat-assortiment voor material handling, schrankladers, compacte rupsladers, compacte wielladers, minigraafmachines, verreikers, machines voor terreinonderhoud, lichte verdichters en nog veel meer.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details