Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
TKD 2022 verhuist naar het strand van Almere
Sfeerbeeld van de in 2018 voor het laatste gehouden buitenbeurs TKD.

TKD 2022 verhuist naar het strand van Almere

Bedrijven in de materieelsector reageren verheugd op het bericht dat de Technische Kontakt Dagen – beter bekend als TKD – dit jaar weer worden gehouden. De data zijn bekend gemaakt: donderdag 9, vrijdag 10 en zaterdag 11 juni 2022. De locatie is nieuw: het Almeerderstrand.

Op 18 januari kwam het langverwachte persbericht: “Inschrijving Technische Kontakt Dagen 2022 geopend”. Na al het voorgaande uitstel – de vorige TKD werd in 2018 gehouden – heeft de beursorganisatie er nu alle vertrouwen in “dat de editie 2022 een geweldige beurs gaat worden”. Dat ook de bedrijven in de sectoren grondverzet-, recyclingmaterieel en aanverwante specialismen daar op rekenen, mag blijken uit de vele aanmeldingen die direct na de aankondiging binnenstroomden bij beursmanager Frits Kuijper. Eenzelfde beeld gaan we zeker en vast zien bij de Demo Days in Wallonië, die voor begin september staan gepland.

Nieuwe locatie

De in 2018 nog lege locatie in de nieuwbouwwijk Nobelhorst is inmiddels niet meer beschikbaar, er is daar de afgelopen jaren volop gebouwd. Daarom wordt in samenspraak met de gemeente Almere uitgeweken naar een bijzondere nieuwe locatie: het Almeerderstrand. Dit ruim 7 hectare grote zandstrand aan de oever van het IJmeer biedt als officiële evenementenlocatie allerlei handige voorzieningen en ligt op 20 minuten lopen vanaf treinstation Almere Poort. 

De TKD 2022 verhuist van nieuwbouwwijk Nobelhorst naar de andere kant van Almere, waar zich de uitgebreide evenementenlocatie Almeerderstrand bevindt.

Echt sectorfeest

De grootste machinedemonstratiebeurs van West-Europa wordt voor de 28ste keer gehouden en er “wordt alles in het werk gesteld om er een echt sectorfeest van te maken”, aldus de TKD-beursmanager. Ook directeur Jan Hommes van de BMWT – de Nederlandse zuster van branchevereniging Sigma – heeft hoge verwachtingen van het buitenevenement: “Er staan veel innovaties klaar om te presenteren en men kijkt ernaar uit elkaar weer te ontmoeten. Iedereen heeft er zin in om met elkaar in gesprek te gaan over de nieuwste trends en ontwikkelingen in deze enerverende sector”.

Openingstijden

  • Donderdag 9 juni                10.00 – 21.00 uur
  • Vrijdag 10 juni                     10.00 – 18.00 uur
  • Zaterdag 11 juni                    8.00 – 16.00 uur

Meer informatie (ook over inschrijven) is te vinden op www.tkd.nl.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details