Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
TVH lanceert website met medewerkers in de spotlight

TVH lanceert website met medewerkers in de spotlight

TVH, wereldspeler in onderdelen voor material handling, industriële voertuigen en landbouwmachines, lanceerde afgelopen week een nieuwe website: ‘Humans of TVH’ (humansoftvh.com). Zoals de naam doet vermoeden, staan niet de producten van het bedrijf er centraal, maar de medewerkers. Zij doen er onder meer hun verhaal over hoe het is om te werken bij TVH. 

Met zijn nieuwe website ‘Humans of TVH’ brengt TVH medewerkers in beeld die vertellen over hun job, werkervaring, hobby’s, familie, passie voor reizen en meer. Het idee komt van de wereldbekende website ‘Humans of New York’, en Belgische varianten als ‘Humans of Brussels’ en ‘Humans of Leuven’. Daarop staan inwoners met verschillende achtergronden in de kijker met hun persoonlijke verhaal. Op dezelfde manier biedt TVH met de nieuwe site een unieke en persoonlijke blik achter de schermen van zijn medewerkers wereldwijd. Er komen collega’s aan het woord uit België, maar ook uit Amerika, India, Canada, Brazilië …

TVH Parts telt meer dan 4300 medewerkers. “Zij maken TVH tot wat het op vandaag is en verdienen het om eens in de spotlight te staan”, aldus Isabelle Van de Voorde, Communicatieverantwoordelijke van TVH. “Bovendien willen we de wereld laten kennismaken met de mensen achter onze producten en diensten.” Ook wie geïnteresseerd is in een job bij TVH neemt wellicht graag een kijkje op de nieuwe website. Onder de rubriek ‘werken bij TVH’ vertellen medewerkers immers hoe zij hun job en werkdagen ervaren. De website is beschikbaar in het Engels, Nederlands, Spaans en Portugees.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details