Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Uitgegroeid tot full-liner in compact materieel
De G2700E tele met zijn twee elektromotoren heeft het vertrouwde compacte ontwerp en levert een maximale hefhoogte van 3711 mm.

Uitgegroeid tot full-liner in compact materieel

Een totaal aanbod aan compacte machines met (elektrische) wielladers en telescoopladers, een uitgebreid aanbod aan verdichtingsmachines en meer dan 500 aanbouwdelen. Het is onmiskenbaar: TOBROCO-GIANT is uitgegroeid uit tot full-liner in compact materieel.

De fabrikant uit Oisterwijk is in 27 jaar uitgegroeid tot een mondiale speler op het gebied van compacte machines en heeft inmiddels één van de breedste portfolio’s in de industrie. Het biedt daarmee slimme oplossingen voor dagelijkse werkzaamheden in veel branches. Zoals de vijf modellen Skid steer laders, waarvan twee op rupsen voor meer tractie en stabiliteit. Of het nu gaat om hoveniers, agrariërs, pluimveehouders, bouw & sloop, gemeenten en wegonderhoud: de skid ruimt, veegt, draagt en sloopt. Met nog meer kracht om te manoeuvreren, slimme technologische aanvullingen en op basis van echte gebruikservaringen. 

De 100% elektrische (telescoop)laders zijn zeer geschikt om ’s nachts mee te werken zonder geluidsoverlast. Dankzij de enorme diversiteit in aanbouwdelen zijn ze het jaar door te gebruiken voor de allerlei werkzaamheden.

TOBROCO-GIANT breidt het portfolio uit met 2 compacte skid steers op rupsen. Ze beiden de gebruiker meer efficiency en productiviteit doordat werkzaamheden zo efficiënt, veilig en productief mogelijk worden uitgevoerd.

Elektrische knikgestuurde telescoopladers 

Populair dankzij hun grote hefkracht en compacte afmetingen is de veelzijdige G2700-serie, die meerdere versies omvat: zowel met 37 kW (50 pk) dieselmotor van Kubota als ook met elektrische aandrijving. De G2700E tele met zijn twee elektromotoren heeft het vertrouwde compacte ontwerp en levert een maximale hefhoogte van 3711 mm. De gepatenteerde Stabilo functie stelt de gebruiker in staat om op een veilige manier te werken in uitdagende en ongelijke bodemomstandigheden.

Complete lijn verdichtingsmachines

Door de overname van ULBO Machinery uit Zwolle is een complete lijn aan verdichtingsmachines toegevoegd aan het gamma compact materieel. Bij de 23 modellen is keuze uit benzine-, diesel- of elektromotor van Honda of Hatz. Het gamma omvat drie trilstampers met een gewicht van 58 tot 74 kg. De trilplaten zijn onderverdeeld in elf vooruitlopende typen (51-180 kg), acht schakelplaten (twee richtingen, 180-485 kg) en een rollentriller. De slagkracht van de grondverdichters varieert van 13 kN tot 67 kN.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details