Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Uw betrouwbare partner in totaaloplossingen

Uw betrouwbare partner in totaaloplossingen

Firma Beel – Buitenstand A15

Ook dit jaar is Firma Beel terug te vinden op Matexpo, wederom met ons uitgebreid gamma aan grondverzetmachines. Zo zullen de machines van Prinoth, Giant, AP machinebouw, Hitachi, Hydraram en Topcon terug te vinden zijn op onze buitenstand A15. Ons gloednieuwe merk XCMG staat binnen in hal 3.

Giant knikladers en verdichtingsmachines

Naast de gekende Giant knikladers van 750 kg tot 5500 kg met motoren van 20 tot 76 pk importeert Firma Beel nu ook de Giant-trilplaten en -stampers op de Belgische markt. Het aanbod telt 24 modellen, die uitblinken in kwaliteit, productiviteit en duurzaamheid door gebruik te maken van hoogwaardige componenten. Zowel in de knikladers als verdichtingsmachines biedt Tobroco-Giant ook elektrische oplossingen.

Prinoth Tracked Vehicles en Vegetation

Prinoth biedt enerzijds de Panther rupsdumpers aan, die dankzij hun zeer lage bodemdruk ideaal zijn voor terreinen met een slechte draagkracht. De rupsdumpers gaan van een laadvermogen van 6 tot 21 ton en omvatten ook enkele roterende modellen met een 360 graden draaiende bovenbouw. 

Anderzijds biedt Prinoth Vegetation een breed scala aan bosbouwtoepassingen. Met de robuuste rupsvoertuigen en de mulchoplossingen biedt Prinoth duurzame oplossingen voor het rooien en opnieuw in cultuur brengen van bosgebieden, het vrijmaken van straten voor elektriciteitsleidingen en het omvormen van ongebruikt kreupelhout tot gebieden die kunnen worden gebruikt voor landbouw of bosbeheer. 

AP machinebouw

Firma Beel is tevens verantwoordelijk voor het importeurschap van AP machinebouw voor België en Luxemburg, met onder andere nivelleerbladen, kilvers, scrapers, graders… Zo bestaat het gamma uit een vijftigtal nivelleerbladen, die ingezet kunnen worden van de kleinste machine tot de grootste wiellader, zowel in duw- als trekbeweging. Op het volledige gamma kan ook een automatisatie-uitrusting voorzien worden, dit naar wens van de klant: 2D, 3D, totaal station, … alles is mogelijk.

Hydraram

Hydraram biedt een compleet assortiment hydraulische aanbouwdelen aan voor elke graafmachine van 1 tot 300 ton. De aanbouwdelen worden dagelijks gebruikt door internationale klanten over de hele wereld, zowel in de sloop, puin en schrootrecycling als voor de bosbouw, weg- en waterbouw. Bij Hydraram kunt u kiezen uit een breed assortiment hydraulische sloophamers, vergruizers, beton- en staalscharen, magneten, sloopgrijpers, … Kortom, voor elk werk is er het geschikte werktuig.

Maak kennis met Firma Beel en onze oplossingen op onze buitenstand A15 (Giant, Hitachi, Prinoth, AP machinebouw, Topcon en Hydraram) of binnenstand 302 (XCMG) op Matexpo.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details