Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuws

Van Dyck Marcel Belgium is exclusieve invoerder én verdeler van Neomach in de Benelux

Nova_X30

27 juni 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Vanaf heden is Van Dyck Marcel Belgium NV de trotse exclusieve invoerder en verdeler van het gloednieuwe merk “Neomach”. Hiermee breidt hij zijn gamma uit met Italiaanse expertise in multifunctionele laders. Van Dyck Marcel Belgium voert de komende jaren de machines in, en verdeelt ze via zijn uitgebreid dealernetwerk in België, Nederland én Luxemburg.

Een multifunctioneel gamma

Met de NOVA X30 van Neomach breidt Van Dyck Marcel Belgium NV haar gamma uit met machines voor diverse toepassingen. Van landbouw, bosbouw, aanleg en onderhoud van tuin & park tot wegenonderhoud en beheer van goederen. De multifunctionele lader is niet te missen machine voor al uw ondernemingen en altijd met behoud van de hoogste normen in functionaliteit én technische prestaties.

Innovatie, betrouwbaarheid en vertrouwen. Dit zijn de kernwaarden van Neomach met als doel, zowel technici, partners alsook vakspecialisten te laten zeggen: “Ik ben trots op dit product!”

Technische gegevens

 • Motor: 26 Pk/ 43 l/min
 • Kipbelasting: 1240 kg
 • Maximale hefhoogte: 2860 mm
 • Dimensies mm: H 1950 – B 980 – L 2530
 • Gewicht: ± 1600 kg
 • Centrale telescopische giek met lage last
 • Hydraulisch systeem

De Nova X30 is als enige in zijn klasse, uitgerust met proportionele hydraulica. Dankzij de gepatenteerde stille blokken, ergonomische joystick en veiligheidsvergrendeling systeem van alle hydraulische bewegingen zet Neomach extra in op comfort en veiligheid. De gevoeligheid van de multifunctionele joystick maakt elke handeling efficiënter, wat resulteert in lagere kosten en minder vermoeidheid bij de bestuurder.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Olivia Castelein

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

  Stuur ons een bericht

  Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details