Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Vandaele Machinery wint de award ‘Company with best loyalty and commitment’

Vandaele Machinery wint de award ‘Company with best loyalty and commitment’

Vandaele Machinery, de verdeler van HIMOINSA stroomaggregaten in België, wint de award ‘Company with best loyalty and commitment’ op het HIMOINSA Europees congres in Spanje.  Vorig jaar vierden de 2 bedrijven nog hun kwarteeuw samenwerking. In 1993 werd Vandaele Machinery verdeler van de HIMOINSA aggregaten, sindsdien verkocht Vandaele Machinery meer dan 6000 stroomaggregaten in België.

“Over de jaren heen, hadden we een continue groei en evolutie. Vandaag heeft Vandaele nog steeds hetzelfde doel; verkopen van excellente kwaliteit en een topservice garanderen,” vertelt Carl Vandaele, afgevaardigd bestuurder van Vandaele Machinery.

Lydia Gracia, Executive Director van Himoinsa, benadrukt het werk van Vandaele Machinery gedurende deze periode.  Bovendien is Vandaele een van de eerste Himoinsa verdelers in Europa.  “Onze groeistrategie is altijd gelinkt geweest aan ons distributeurs netwerk. Luisteren naar de noden van de markt én het werken als team heeft er hier duidelijk toe geleid dat we ons marktaandeel in België konden vergroten. Bovendien hebben we altijd een kwalitatief hoogstaand product geleverd en een directe service via Vandaele Machinery. “  vertelt Lydia Gracia.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details