Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Vangaever valt bij Bobcat opnieuw in de prijzen
De overhandiging van de Award door Frank Plas, regional director Bobcat EMEA (links) aan Bruno Vangaever, gedelegeerd bestuurder Vangaever N.V. (rechts).

Vangaever valt bij Bobcat opnieuw in de prijzen

“Desondanks alle COVID perikelen, ontvingen wij zopas een award voor onze uitstekende prestaties in 2020. We zijn als verdeler aangeduid als ‘best in class’ voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika.”. Het is een onderscheiding door Bobcat waar Bruno Vangaever als gedelegeerd bestuurder van Vangaever N.V. niet weinig trots op is. Hij dankt zijn dertige koppige team en de vele trouwe klanten dan ook voor hun inzet en vertrouwen in deze toch wel lastige periode.

Bruno in zijn dankwoord: “Het doet deugd om erkend te worden door Uw fabrikant waar we dagdagelijks mee in contact staan. Het respect langs beide zijden is er van oudsher én het vertrouwen in elkaar is torenhoog. Dat zijn de twee zaken die de steunpilaren vormen van een mooie samenwerking. Een samenwerking die ook in 2021 op een succesvol niveau blijft…”

Kwaliteit – Service – Beschikbaarheid

“Echter,”zo vervolgt Bruno, “ onder onze klanten is het onmogelijk om zo’n mooi verhaal te schrijven. Onze klanten blijven ons steunen vanwege de kwaliteit van de Bobcat-producten, onze gekende service & onze beschikbaarheid van onderdelen én stockmachines. Eén belofte maken we vandaag al: deze kernwaarden zullen we hoog in het vaandel blijven dragen. Aan alle klanten: bedankt voor het vertrouwen en de mooie (toekomstige) business!”

Trots op team ‘Vangaever’.

“Wat mijn ganse 30-koppige team dagdagelijks presteert, is ronduit fantastisch. Ik ben echt trots op mijn team, iedereen staat ’s morgens op met veel goesting om onze klanten bij te staan waar nodig. Ook in Covid-tijden stonden ze altijd klaar,  zo legt Bruno de eer bij degenen die hem mede toekomen. Hij wijst er op dat iedereen trouw is aan de firma en het merk Bobcat en dat dit de sleutel is tot het ganse succes.”

Niet wachten op loonakkoord

Bruno Vangaever laat het niet bij lovende woorden alleen: “Om mijn woorden wat kracht bij te zetten, zal ik niet wachten op de regering betreffende de praktische uitwerking van het Belgische loonakkoord. Iedere Vangaever medewerker mag binnenkort bovenop hun loon een consumptiecheque van 500 euro netto verwachten. Een teken van mijn erkenning aan gans het Vangaever team.” Waarvan hij nog veel moois verwacht gezien zijn slotwoord: “Op naar de volgende award!”

Opnieuw recordverkoopcijfers

Vangaever uit Waregem, Lummen en Sint-Pieters-Leeuw is in België al vanaf 1977 de verdeler van het toen in onze contreien nog relatief onbekende merk Bobcat. Dat is inmiddels wel anders, zo blijkt uit het uitgebreide programma Bobcat-machines dat we te zien krijgen op www.vangaever.be. Met de uitreiking van het Gold Level ontving het team van Vangaever eerder al de hoogste certificering waarmee Bobcat EMEA haar dealers bekroont.

Tijdens de negende editie van de door Bobcat en Doosan in Dobříš, (Tsjechië) gehouden Demodagen werd met veel feestgedruis de 60ste verjaardag van Bobcat en 40 jaar productie van Doosan graafmachines gevierd. Tijdens die bijeenkomst werd Vangaever naar voren geschoven om te laten zien, dat het verkoopvolume niet evenredig hoeft te zijn aan de grootte van het land. Samen met zijn vestigingen in Lummen en St-Pieters-Leeuw verkocht Vangaever Waregem in 2017 ruim 200 bobcat-machines en het is met dergelijke recordverkopen dat Vangaever dus keer op keer Awards weet binnen te slepen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details