Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Veiligheid kost geen geld, maar levert juist geld op!
ESQOview+: camerasysteem met personendetectie.

Veiligheid kost geen geld, maar levert juist geld op!

ESQUENET MST – Standnummer R28

De praktijk wijst immers uit dat veilig werken gepaard gaat met een hogere productiviteit en betere kwaliteit. Investeren in veiligheid is dus niet alleen maatschappelijk, maar ook financieel verantwoord ondernemen. 

Veiligheid kost geen geld, maar levert geld op. De praktijk wijst immers uit dat veilig werken gepaard gaat met een hogere productiviteit en betere kwaliteit. Investeren in veiligheid is dus niet alleen maatschappelijk, maar ook financieel verantwoord ondernemen. 

De sterkte van een bedrijf wordt vaak gelinkt aan cijfers. Omzet en groei bijvoorbeeld. Maar de statistieken op vlak van arbeidsongevallen zijn minstens even belangrijk. In de eerste plaats voor de veiligheid en het welzijn van je medewerkers.

ESQUENET MST is gespecialiseerd in voertuigveiligheid en schadepreventie. Dagelijks werken wij aan de veiligheid op uw bedrijfsterrein. Dankzij jarenlange ervaring en een team van vakkundige partners kunnen wij voor elk veiligheidsprobleem een passende oplossing bieden.

Kigis Ipas: persoondetectie en zonering met UWB-technologie

Als partner streeft ESQUENET MST samen met u naar een ongevalvrije werkvloer. Dat doen we door je heftruckvloot uit te rusten met moderne veiligheidstechnologieën. Op maat van de noden en wensen van je bedrijf en met het welzijn van je medewerkers. 

Als onafhankelijk importeur bieden we professioneel advies en oplossingen op maat, met uitsluitend gerenommeerde merken en systemen van topkwaliteit. Van kleine accessoires of mobiele systemen tot hoogtechnologische aanvullingen voor je voertuigvloot; van licht- en geluidssignalen tot automatische snelheidsregeling, slimme camera’s, toegangscontrole, fleetmanagement of personendetectiesystemen: ESQUENET MST vindt gegarandeerd de beste oplossing voor uw toepassing.

We testen en controleren tot we zelf overtuigd zijn. Het gebruiksgemak, de duurzaamheid en bewezen doeltreffendheid krijg je er sowieso bij.

Systemen die echt werken, volledig aangepast aan jouw bedrijf. Want ook kleine investeringen maken het verschil. Met snelle en significante positieve resultaten op de werkvloer als bewijs. Want dat is wat voertuigen doen als ze optimaal presteren in een veiligere omgeving: ze maximaliseren je rendement. Zowel op operationeel als op financieel vlak. Zo kost veiligheid geen geld, maar brengt het net op.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details