Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
VELiA ES : de beste in zijn klasse wordt nog beter

VELiA ES : de beste in zijn klasse wordt nog beter

Mitsubishi-vorkheftrucks Toevoegen aan het populaire assortiment van vloerorderpickers

Mitsubishi Vorkheftrucks heeft zijn VELiA ES-serie orderverzamelaars uitgebreid tot acht trucks met de lancering van twee nieuwe modellen schaarheftrucks.

De standaard schaarheftruck (OPB20N2X) wordt aangevuld met een platformtruck (OPB20N2XP) die tot 855 mm kan heffen, waardoor een verzamelhoogte van 2,5 meter mogelijk is.

De serie staat al aan de top van zijn klasse op het gebied van energie-efficiëntie – 14% minder dan de dichtstbijzijnde concurrent – en biedt nu een indrukwekkend scala aan opties, die vrijwel elke mogelijke grondpluk-situatie afdekken.

Naast de nieuwe schaarliften is de VELiA ES verkrijgbaar in standaard- en platformliftconfiguraties (2 tot 2,5 ton elk) en in twee modellen met vorkheftruck, één met platformlift (1,2 ton elk).

Geoptimaliseerd voor operators

Beide modellen schaarliften kunnen twee europallets of drie rolcontainers tegelijk dragen, en tot vier rolcontainers met de optie van 2850 mm vorken.

De vork stijgt tot een hoogte van 800 mm, waardoor de behoefte aan verlenging en inspanning voor de machinist aanzienlijk wordt verminderd, wat veel comfortabeler en productiever werken betekent.

Elk model in de serie is gebouwd met een uitstekende ergonomie. De drievoudige zwevende vloer in het ruime bestuurderscompartiment dempt microtrillingen. De nieuwe generatie van het Maxius-stuurwiel absorbeert schokken, waardoor de arm minder snel vermoeid raakt en de machinist wordt beschermd tegen gewone verwondingen aan duim en pols.

Van het stuur tot de sterk geoptimaliseerde software, alles aan het stuur is ontworpen om de bestuurder altijd de soepelste en veiligste rit te geven, zelfs bij snelheden tot 13 km/u. VELiA ES past zijn besturing automatisch aan op basis van factoren zoals rijmanoeuvres en rijrichting, en vermindert automatisch de snelheid in bochten voor soepelere richtingsveranderingen.

De meest productieve trucks zijn altijd beschikbaar, dus zoals alles wat de naam Mitsubishi draagt, is de VELiA ES robuust, betrouwbaar en gemakkelijk te onderhouden. Het onderhoud en de inspectie wordt vereenvoudigd met gemakkelijke toegang tot alle belangrijke onderdelen en servicepunten.

Altijd bereid

VELiA ES kan nu optioneel profiteren van het nieuwe batterijsysteem: Li-ion van Mitsubishi Vorkheftrucks. Dit krachtige systeem vergt zeer weinig onderhoud en is tot 40% efficiënter dan loodzuurbatterijen.

De snelle laadcapaciteit betekent dat een volledig ontladen batterij slechts 1-2 uur nodig heeft om volledig op te laden, terwijl een lading van 15 minuten voldoende is om nog een paar uur te werken.

Met het Li-ion systeem kunt u de efficiëntie en productiviteit van de VELiA ES naar een hoger niveau tillen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details