Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
VERHELST MACHINES OPENT EXTRA VESTIGING
De keuze voor Hulshout was een strategische keuze om concurrentieel te blijven voor uitdagende projecten in Antwerpen en Brussel.

VERHELST MACHINES OPENT EXTRA VESTIGING

2022 is voor Verhelst Machines een boerenjaar. Na het exclusieve partnership met WOLFFkran opende de specialist in torenkranen, snelmontagekranen, bouwliften en stroomgroepen recent een vestiging in Hulshout (provincie Antwerpen). “Een strategische keuze”, zegt Johan Verhelst, CEO van Verhelst Group.

Nood aan nieuwe vestiging

Volgens CEO, Johan Verhelst, is de extra vestiging zeker een meerwaarde: “We zijn de afgelopen jaren sterk gegroeid en hebben fors geïnvesteerd in ons machinepark. Sinds dit voorjaar zijn we ook de exclusieve verdeler voor België van de WOLFFkran-torenkranen. Om snel en gepast te kunnen blijven reageren op vragen van klanten naar machines was een extra vestiging zeker geen overbodige luxe. De keuze voor Hulshout was een strategische keuze. Om concurrentieel te blijven voor uitdagende projecten in Antwerpen en Brussel. En dan vooral op het gebied van de torenkranen. Een versterking van onze aanwezigheid in deze regio was daarom een absolute must. Hulshout is, logistiek gezien, voor ons ideaal gelegen.”

Extra vestiging verlenging hoofdvestiging

“De extra vestiging in Hulshout fungeert als bijkomend servicepunt van waaruit we verhuur- en verkoopprojecten kunnen aanpakken. Daarnaast kan je er ook terecht voor hersteldiensten en montage/demontage van torenkranen, snelmontagekranen, bouwliften en stroomgroepen. We beschikken er over een volledig omheind en bewaakt terrein van 3.000 m² dat we in de toekomst nog verder kunnen uitbreiden. Als kraanspecialist is the sky the limit en kijken we altijd uit naar nieuwe opportuniteiten.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details