Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Verhelst Machines wordt exclusief WOLFFKRAN torenkranen verdeler in België

Verhelst Machines wordt exclusief WOLFFKRAN torenkranen verdeler in België

Verhelst Machines, de specialist in verhuur, onderhoud en verkoop van torenkranen, snelmontagekranen en bouwliften, sloot een partnership af om de exclusieve verdeler van WOLFF torenkranen in België te worden. Daarnaast wordt Verhelst Machines ook niet-exclusieve verdeler voor Nederland. Als laatste worden ook de verhuuractiviteiten van WOLFFKRAN in België overgenomen door Verhelst Machines.

De samenwerking tussen WOLFFKRAN en Verhelst Machines startte 10 jaar geleden om de ontwikkeling van WOLFFKRAN op Belgische bodem te versterken. Dit succesvolle verhaal wordt nu bestendigd met een exclusief partnership.

WOLFFKRAN is the leader of the pack. Vanaf hun intrede tot de Belgische markt wordt het merk door klanten aanschouwt als innovatief, veilig en betrouwbaar. Mede doordat Verhelst Machines exclusief verdeler wordt, maken we ons sterk dat we WOLFFKRAN naar een nog hoger niveau kunnen brengen op de Belgische markt en hebben we de ambitie om 70 kranen te verkopen tijdens de komende jaren.

Dhr. Johan Verhelst, CEO Verhelst Group
“Ik ben trots en tegelijk vereerd om een merk als WOLFFKRAN te vertegenwoordigen samen met het voltallige Verhelst Machines team. Dit exclusieve partnership is een resultaat van een langdurige en succesvolle samenwerking tussen beide partijen waarbij we eerlijkheid en betrouwbaarheid zeer hoog in het vaandel dragen. Het zijn trouwens ook deze waarden die we wensen te delen met onze klanten. Together we can colour the sky even more red!”

Dhr. Duncan Salt, CEO WOLFFKRAN Holding AG
“Gedurende de jaren hebben we met Verhelst Machines een relatie opgebouwd gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect. We zijn er dan ook van overtuigd dat met deze overdracht van verkoop- en verhuuractiviteiten de voetafdruk van WOLFFKRAN in België vergroot kan worden en de professionele service kan verleend worden aan WOLFF torenkraan klanten vanuit het ganse land.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details