Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Via Graaver altijd verzekerd van topmachine voor een eerlijke prijs!

Via Graaver altijd verzekerd van topmachine voor een eerlijke prijs!

Alle mini- en midigravers die u huurt via Graaver worden door onze verhuurders zelf perfect onderhouden. Op het moment dat u om een graafmachine verlegen zit, is de oplossing nabij. Letterlijk, want door ons uitgebreide netwerk huurt u altijd een graafmachine dicht bij huis. Hiervoor betaalt u een dagprijs of een weekprijs, afhankelijk van hoelang u de machine nodig hebt.

Bij de meeste verhuurders zijn drie standaardbakken bij de prijs inbegrepen: de slotenbak, dieplepelbak en banaanbak. Andere uitrustingsstukken kunt u er – vaak met interessante korting – bij huren. Voor specifieke klussen kunt u namelijk andere opbouwdelen nodig hebben.

Verzekering en transport

Bij sommige verhuurders zijn ook de verzekering en transportkosten in de prijs meegerekend. Bij andere verhuurders weer niet. Vraag dus altijd even na hoe het zit. Let op: u bent wettelijk verplicht om een graafmelding te doen voordat u gaat graven. Na de melding krijgt u kabel- en leidinginformatie van de plek waar u gaat graven. Doet u geen melding dan bent u niet verzekerd tegen schade die u eventueel aanbrengt!

De transportkosten bespreekt u (natuurlijk vooraf) met de verhuurder. Vaak staat voor het brengen en halen van de graafmachine een tarief vast dat gebaseerd is op de gewichtsklasse en een x-aantal kilometers. Soms kan het praktischer of voordeliger zijn om meteen een aanhangwagen bij de verhuurder te huren. Dan bent u vrij in uw planning en kunt u zelf de machine van A naar B vervoeren.

De huurprijzen van een aanhangwagen liggen rond een gemiddelde van € 40,- per dag of € 160,- per week. De aanhangwagen wordt ook nog wel eens ingezet als wisselgeld bij het sluiten van een deal. Doe daar uw voordeel mee!

Op maat gemaakte offerte

Met deze gedachte kunt u zeker spelen wanneer u weet dat u voor een langere periode een machine nodig hebt. U kunt dan de dichtstbijzijnde Graaver-verhuurder beter om een op maat gemaakte offerte vragen. Vaak wordt een graafmachine voor een week gehuurd en komt daar vervolgens nog een week bij. En nog één. En nog één…. Het totale kostenplaatje valt dan veel hoger uit dan wanneer de huurtermijn meteen redelijk goed wordt ingeschat.

Dit is in uw voordeel. De vloot van de verhuurder is meestal groot genoeg om deze onverwachte zaken op te vangen. Bovendien is de samenwerking tussen Graaver-verhuurders onderling uitstekend. Zij zijn altijd bereid om bij te springen wanneer dit nodig is. Maak dus een reële inschatting van de werkzaamheden die u met de graafmachine wil verrichten en hoeveel tijd u daarvoor ongeveer nodig heeft.


Voorkom extra kosten

Een logische voorwaarde van de verhuurders is dat u de machine aflevert zoals u hem gekregen heeft. Doet u dit niet dan loopt u het risico dat de verhuurder extra kosten rekent. Lever de machine dus terug in met een volle tank, schone cabine en zandvrije rupsen. Vergeet dus niet te tanken voordat u de mini- of midigraver terugbrengt. Veeg de cabine uit en zorg dat het zand dat zich tussen de rupsen ophoopt, verwijderd is. De verhuurder ruimt de rommel graag voor u op en tankt de machine met liefde voor u af, maar zal daar dus kosten voor in rekening brengen.

Alle machines die via Graaver verhuurd worden, voldoen aan de strengste milieueisen en worden perfect onderhouden. Dit zorgt voor een zo laag mogelijk verbruik, minimale uitstoot én een langere levensduur van de graafmachines. Dat willen we graag zo houden, want dat resulteert erin dat u een eerlijke prijs betaalt!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details