Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Volvo Trucks Driver Day wordt traditie

Volvo Trucks Driver Day wordt traditie

Na het succes van de vorige editie, organiseert Volvo Trucks op 19 mei opnieuw een exclusieve chauffeursdag in Gent. Dit evenement is bedoeld voor alle chauffeurs en hun familie. Tijdens deze dag kan men bijzondere Volvo trucks bewonderen, de assemblagelijn in de fabriek in Gent bezoeken en deelnemen aan tal van andere activiteiten.

Volvo Trucks Driver Day

Vrachtwagenchauffeur is een uitdagend beroep. En dat verdient om in de schijnwerper te worden gezet. Volvo Trucks organiseert daarom dit evenement, waar chauffeurs trots kunnen zijn op hun truck, ervaringen kunnen uitwisselen, hun familie bij hun beroep kunnen betrekken en ontdekken hoe een truck wordt gebouwd.

Exclusieve Volvo Trucks show
Voor deze editie heeft Volvo Trucks een unieke Volvo FH Special Edition ontwikkeld. Deze truck zal in première worden voorgesteld op de Driver Day. Verder zal men de evolutie van de verschillende modellen van de Volvo FH kunnen bekijken. En uiteraard is er een prachtige line-up van Volvo trucks, zowel trekkers als bakwagens. Volvo klanten en chauffeurs mogen hun eigen Volvo truck tentoonstellen.
Bezoekers zullen op de dag zelf kunnen stemmen op de mooiste truck. De winnaar van de mooiste trekker en de mooiste truck met opbouw winnen elk een knappe prijs.

Bezoek Volvo Trucks fabriek
Uitzonderlijk zal de (stilgelegde) assemblagelijn worden opengesteld voor bezoekers. Terwijl bezoekers langs de lijn wandelen, zullen ze uitleg krijgen over hoe de trucks worden geproduceerd.

Het evenement is gratis toegankelijk voor alle beroepschauffeurs en hun familie.  Voorafgaande inschrijving is wel verplicht.

Praktische informatie
Datum: Zondag 19 mei 2019
Bezoekuren: 11u00 – 17:00
Adres: Smalleheerweg 31, 9041 Gent-Oostakker
Gratis tickets: https://www.volvotrucks.be/nl-be/news/events/volvodriverday.html

Aftermovie 2018:

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details