Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Volvo Trucks organiseert online evenement om de overgang naar elektrische vrachtwagens te versnellen

Volvo Trucks organiseert online evenement om de overgang naar elektrische vrachtwagens te versnellen

Volvo Trucks benadrukt het belang van een snelle transitie naar elektrisch transport door een wereldwijd online evenement te organiseren. Zo wil het merk uitleggen hoe de transitie verloopt en transportbedrijven inspireren om aan de slag te gaan.

Roger Alm, President Volvo Trucks. Bild. Magnus Gotander,Bilduppdraget. Press picture , free to use. By AB Volvo

Het wereldwijde online evenement zal niet alleen vaak gestelde vragen beantwoorden, maar ook de belangrijke zakelijke aspecten van de elektrische mobiliteit behandelen.

“Met dit initiatief willen we transporteurs en hun klanten aanmoedigen om hun eerste belangrijke stappen naar elektrische mobiliteit te zetten. Emissievrij vervoer aanbieden zal cruciaal zijn om concurrentieel te blijven”, aldus Roger Alm, President van Volvo Trucks.

Volvo Trucks startte reeds in 2019 met de productie van elektrische vrachtwagens. Sindsdien is de strijd tegen klimaatverandering nog dringender geworden.

“We zijn de voorlopers in elektrisch transport en werken hard om deze broodnodige technologieverschuiving in gang te zetten. Nu veel stukjes van de puzzel samenkomen, kunnen meer transporteurs hun CO2-uitstoot drastisch verlagen. Op dit evenement zal worden uitgelegd hoe dat kan”, aldus Roger Alm, President van Volvo Trucks.

Naast Roger Alm, President van Volvo Trucks, en diverse bedrijfsexperts, zullen ook vertegenwoordigers van grote transportafnemers zoals Amazon en IKEA deelnemen, evenals leidinggevenden van de transportbedrijven DFDS in Europa en Manhattan Beer Distributors in de Verenigde Staten. Politieke aanmoediging kan een grote invloed hebben op de snelheid van implementatie en het evenement zal ook de aandacht vestigen op het enorme stimuleringsprogramma dat de Duitse overheid heeft opgestart om de elektrische mobiliteit tot een feit te maken.

Info over het evenement: datum en tijd: 12 oktober, 15:00 CET.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details