Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Volvo Trucks’ Unlimited Edition geeft extra luxe en comfort

Volvo Trucks’ Unlimited Edition geeft extra luxe en comfort

Volvo Trucks Belux introduceert de Unlimited Edition, een uniek concept voor extra comfort en luxe, beschikbaar op met de Volvo FM en Volvo FMX.

De Volvo Unlimited Edition voor Volvo FM en FMX biedt een premium pakket aan innovatieve functies en prestigieuze upgrades. Het resultaat is een truck die een gedurfd statement maakt en biedt een werkomgeving die elke chauffeur verdient.

Volvo vrachtwagens zijn het levensbloed van vele succesvolle ondernemingen. Hun lage TCO en hoge restwaarde zorgen samen voor een ongeëvenaard economisch pakket. Op het gebied van operationele flexibiliteit is er een grote variatie aan modellen, elk op   maat gemaakt voor specifieke transportopdrachten, chauffeursbehoeften en de speciale behoeften van het bedrijf.

Volvo FM – een flexibele, hoogwaardige werkplek

De Volvo FM biedt intuïtieve bediening en het ontwerp van de cabine geeft de bestuurder een fantastisch zicht en optimaliseert de veiligheid in zowel het stadsverkeer als buiten de stad. Hieraan kan men flexibele chassis- en carrosseriebouwopties en innovatieve Volvo-functies toevoegen, zoalsVolvo Dynamic Steering, I-See en een liftbare tandemas. Het resultaat is een flexibele, krachtige truck met een binnen- en buitenwerkomgeving die elke chauffeur zal waarderen.

unlimited-edition-volvo-fm-ultimate-environment-kopieren

Volvo FMX – de robuste all-rounder

De robuuste voorkant van de cabine van de Volvo FMX houdt de bestuurder goed beschermd, terwijl actieve veiligheidssystemen het werken in de bouw eenvoudiger en veiliger maken. De cabine is ook ontworpen om het zicht van de bestuurder te optimaliseren. Met innovatieve Volvo-functies zoals Volvo Dynamic Steering, een liftbare tandemas en constructie luchtvering is de Volvo FMX een robuuste allrounder.

Unlimited Edition

Met de Unlimited Edition worden al deze voordelen versterkt door een pakket dat het uiterlijk en comfort optimaliseren en de Volvo-ervaring naar nieuwe hoogten tillen.

Het Unlimited Edition pakket kan gecombineerd worden met elk model en kleur van de Volvo FM en Volvo FMX en bevat de volgende features:

  • Unlimited Edition sticker en badge gemonteerd en striping FM of FMX meegeleverd
  • Visibility + pakket:
    • Regensensor
    • Bi-Xenon verlichting met koplampsproeiers
    • Automatische lichtschakelaar
    • Statische bochtverlichting (enkel op Volvo FM)
  • Electronic Climate Control
  • Interieurverlichting wit en rood
  • Stuurwiel met lederen afwerking
  • Verwarmde comfort chauffeurszetel
  • Twee armsteunen op chauffeurszetel én bijrijderszetel

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details