Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Voor extra veelzijdigheid en productiviteit: nieuwe maten voor de ALLIANCE 585

Voor extra veelzijdigheid en productiviteit: nieuwe maten voor de ALLIANCE 585

‘Koning’ van de harde ondergrond – veelzijdig en productief op elke bodem / Nieuwe maten van uiterst populaire serie banden voor verreikers, graaflaadmachines en compacte laders / Effectief loopvlakontwerp, speciale compounds, snelheidsindex B / Langere levensduur, maximale productiviteit

De Alliance 585 die sinds 2019 op de markt is, is nu al een bestseller en heeft een uitstekende reputatie als het om topprestaties en productiviteit gaat. Deze veelzijdige band met staalgordel excelleert zowel op een harde ondergrond als op losse gravel en grond, waardoor hij de alles-inéén keuze is voor veeleisende omstandigheden en werkzaamheden op bouwplaatsen, in de industrie, voor gemeentewerken, materiaaltransport en de landbouw. Op verreikers, graaflaadmachines of compacte laders: de Alliance 585 is zo opgebouwd dat hij efficiënt en eenvoudig zijn werk doet. Het unieke loopvlakontwerp, de robuuste constructie en de spreekwoordelijke duurzaamheid maken deze band tot de “duurzame specialist voor allerlei soorten uitdagende toepassingen” met snelheidsindex B (50 km/h).

alliance-585_1-kopieren

“We zien een trend naar machines voor veelzijdige toepassingen, in de landbouw, bouw en in de industrie, d.w.z. machines die in verschillende omgevingen en voor verschillende werkzaamheden worden gebruikt, per dag en soms zelf per uur. Dit vraagt om machines die veelzijdig inzetbaar zijn – zoals verreikers – en banden die ongeacht de omstandigheden perfect doen wat ze moeten doen. Dat is precies waarvoor de 585 werd ontwikkeld en wordt geproduceerd”, aldus Gerrit Vinkers, Application Specialist Europe bij Alliance Tire Group.

naamloos-3-kopieren

Uniek loopvlakontwerp

Met zijn grote profielblokken in meerdere richtingen kenmerkt de Alliance 585 zich door een groter contactvlak met de grond. Hierdoor rijdt hij ook op een harde ondergrond uiterst soepel en zorgt hij op verschillende machines voor superieure stabiliteit, zelfs bij hoge belasting op heuvelachtig terrein. Tegelijkertijd zorgt de grotere profieldiepte met optimale rubber/groef-verhouding voor betrouwbare tractie en grip, effectieve zelfreinigende eigenschappen op een losse ondergrond en – al met al – een grotere antislipdiepte en dus een uitstekende levensduur van de band met blijvend hoge prestaties.

alliance-585_2-kopieren

Robuuste constructie

De constructie met staalgordel, versterkte zijwanden en speciale compounds heeft één doel: actieve bescherming tegen lekrijden, insnijden en beschadiging van het loopvlak, bescherming van de zijkant van de band tegen schade en de garantie van een optimaal draagvermogen. Dit alles zorgt voor opmerkelijke, blijvende en betrouwbare prestaties.

De Alliance 585 is nu leverbaar in vijf nieuwe maten: 400/70R18, 400/70R20, 500/70R24, 340/80R18, 440/80R24, en de eerder uitgekomen maat 460/70R24.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details