Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Voor ieder project een gepaste oplossing
Een perfecte aanvulling voor het gevarieerde Yanmar aanbod zijn de bandendumpers van Thwaites.

Voor ieder project een gepaste oplossing

CEBEKO heeft als partner in compacte bouw- en grondverzetmachines doorheen de jaren een sterke reputatie opgebouwd. Als erkend en officieel dealer/invoerder van Yanmar, Cormidi en Thwaites beschikt CEBEKO over een gevarieerde merkenportefeuille met voor ieder project een gepaste oplossing. Voor de kleinere projecten is er keuze uit tal van minigravers, aangevuld met compacte rups- en bandendumpers. Ook voor uw grote projecten heeft CEBEKO een ruim aanbod ter beschikking. De midigravers en bandenkranen van Yanmar en de grotere bandendumpers van Thwaites kunnen ingezet worden op de meest uiteenlopende werven.

Compacte en veelzijdige midigravers 

Sinds 1994 zijn CEBEKO en Yanmar vaste partners in compact materieel. Ze zijn officieel dealer voor regio West- en Oost-Vlaanderen, het Zuiden van Vlaams-Brabant en de provincie Henegouwen. Het aanbod van Yanmar is vrijwel ongeëvenaard en heeft een opvallend aandeel midigravers. Daarmee komt de fabrikant tegemoet aan de toenemende vraag naar compacte maar krachtige machines voor werkzaamheden in stedelijke gebieden. 

Yanmar bewijst met machines als de ViO80 en ViO82 dat ze ook in deze gewichtsklasse blijven innoveren. Deze midigravers zijn inzetbaar op de meest uiteenlopende werven en kunnen als binnendraaiers moeiteloos langs muren en in nauwe ruimtes werken. Met een uitzonderlijke hefkracht en maximale stabiliteit zijn ze klaar voor het zwaardere werk. Beide midigravers zijn uitgerust met het exclusieve VICTAS®-rupssysteem. De kracht hiervan ligt in het vergrote steunvlak en de extra tractie door het gebruik van asymmetrische rupsen. 

De ViO80 heeft overigens ook een 2PB-variant met tweedelige giek. Deze versie garandeert een ongekend groot bereik en verhoogt de hefcapaciteit en manoeuvreerbaarheid van de machine. Het laat bovenal toe om dichtbij de rupsen te werken. De specifieke cilinderpositie maakt het mogelijk de arm sneller te heffen en langzamer neer te laten, wat belangrijk is voor het nauwkeurig positioneren van lasten.

Eindeloze mogelijkheden

Ook de bandenkranen, allen voorzien van een Stage V-motor, maken een belangrijk deel uit van het Yanmar gamma. Ze zijn de machines bij uitstek voor gebruik in stedelijke gebieden waar ruimte eerder beperkt is. De twee grootste varianten B95W en B110W kunnen omschreven worden als krachtig, efficiënt en productief. Met een groot hefvermogen en nauwkeurig hydraulisch systeem leveren ze prestaties die met gemak die van grotere graafmachines evenaren. 

Met een rijsnelheid van 36 km/u kunt u zich snel en moeiteloos naar de volgende werklocatie begeven. Het laag brandstofverbruik en de comfortabele cabine maken deze verplaatsing zeer aangenaam. Door vier onafhankelijke hydraulische circuits kunnen er ook diverse aanbouwdelen ingezet worden. Dit maakt deze bandenkranen zeer geschikt voor uiteenlopende toepassingen in de wegenbouw, landschapsarchitectuur, constructie, civiele technieken en recyclage. 

Ook over de manier waarop het dagelijks onderhoud dient te gebeuren, heeft Yanmar zeer goed nagedacht. Het centrale elektrische systeem zit geïntegreerd in het hoofdservicecompartiment. Bovendien zijn de zekeringen toegankelijk vanaf de grond, veilig en overzichtelijk dus. De ladder zit geïntegreerd in de onderhoudsklep en het serviceluik kan zonder gereedschap geopend worden. Kortom, onderhoudsvriendelijke machines die een minimale stilstand garanderen. 

Yanmar en Thwaites: een gouden duo

Een perfecte aanvulling voor het gevarieerde Yanmar aanbod zijn de bandendumpers van Thwaites. Deze marktleider, afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, specialiseert zich al meer dan 6 decennia lang in bandendumpers van diverse tonnages. Met de slogan ‘Built To Be The Best, Built To Last.’ maakt Thwaites duidelijk dat hun dumpers synoniem staan voor kwaliteit en duurzaamheid. 

Bij het ontwerpen van de Thwaites 6 en 9 ton bandendumpers, de grootste varianten uit hun gamma, werd er vooral gedacht aan verhuurders en aannemers als belangrijkste gebruikers. De veiligheid van de bestuurder wordt hierbij voorop gesteld. Ze worden aangedreven door een Deutz turbo dieselmotor, uitgerust met een DPF (Diesel Partikel Filter) en voldoen zo aan de EU Stage V-emissienormen. 

Deze dumpers zijn beschikbaar in diverse configuraties waardoor ze aan ieder zijn behoefte kunnen voldoen. De Front Tip versie kan enkel naar voor kippen terwijl de Power Swivel de mogelijkheid heeft om 180 graden te draaien. Beide configuraties kunnen bovendien voorzien worden van een cabine. Deze nieuwe Level 2 ROPS en FOPS cabine garandeert de veiligheid van de operator door hem te beschermen van vallende objecten en het kantelen van de machine. In de cabine zit een display geïntegreerd die een 150 graden zicht toont rondom de machine wat de kans op werfongevallen fors verminderd.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details