Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
‘We are demolition’

‘We are demolition’

DDB is een Luxemburgs familiebedrijf met 21 medewerkers dat niet alleen actief is in het Groothertogdom, maar ook in België en Frankrijk. De onderneming kan bogen op meer dan dertig jaar ervaring en verkoopt, monteert, herstelt en onderhoudt de volledige uitrusting van hydraulische graafmachines of laders voor de meest verschillende toepassingen. Of ze nu ingezet worden voor recyclage, boswerkzaamheden, openbare werken, graaf- of afbraakwerken: DDB levert producten die beantwoorden aan ieders behoeften.

DDB beschikt over een indrukwekkend gamma sloopaccessoires: (beton)brekers, metaalscharen, frezen, sloophamers, Xcentric Ripper, grijpers en zeefbakken. DDB is leverancier van gerenommeerde merken zoals Trevi Benne, Oilquick, SMP Parts, MB Crusher, Kemroc, Komac, enzovoort. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat het een heuse referentie is op het vlak van machine-uitrustingen.

Vliegensvlug switchen

Het OilQuick-snelwisselsysteem is onmisbaar bij afbraakwerken! Het is geschikt voor graafmachines van 2 tot 120 ton en laat een snelle vervanging van hydraulische elementen toe, zonder manuele interventie dankzij de automatische verbinding/ontkoppeling. De rentabiliteit spreekt voor zich, want bij elke uitrustingsswitch worden er kostbare minuten gewonnen.

Multikit-breker en Premium-reeks

De MK van Trevi Benne is een multifunctionele tool met een universeel corpus, waaraan verschillende hydraulische breekelementen kunnen worden gekoppeld (betonbreker, sloopschaar, combi …).  De Impact Booster, die het Premium-sloopgamma typeert, maakt het mogelijk om de uitgeoefende kracht te vergroten (maximum 750 bar) wanneer het materieel op een bepaalde weerstand botst. Hij verkort de openings-sluitingscyclus bovendien naar minder dan 4 seconden, vergroot het rendement en reduceert het verbruik van de graafmachine.       

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details