Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Webbased weegpakket en veiligheidsverhogende camerasystemen

Webbased weegpakket en veiligheidsverhogende camerasystemen

RDS Weighing & Safety – Stand 640

Voor RDS Weighing & Safety wordt MATEXPO een dubbelslag. Stand 640 wordt namelijk opgedeeld in een deel ‘wegen’, met als hoofdaccent het webbased weegpakket Kiloweb, en een deel ‘veiligheid’, met de focus op het nieuwe digitale camerasysteem en het eveneens nieuwe antibotssysteem voor torenkranen.

Weegsystemen zijn een belangrijke specialiteit van RDS Weighing & Safety. Het hoofdaccent tijdens MATEXPO ligt op Kiloweb Online, een webbased weegpakket waarmee je kan wegen vanop eender welke plaats, via eender welk apparaat met internettoegang. Super flexibel wegen dus: anytime, any place, any device. Kiloweb Online biedt een grote meerwaarde voor gebruikers die de weegdata snel en efficiënt willen verwerven en verwerken.

Duidelijk overzicht weegactiviteiten

Het weegsysteem kan worden ingezet bij zowel een vaste weegbrug als voor mobiele weegsystemen en is te koppelen aan toegangssystemen, badge- of barcodescanners (handig voor chauffeurs van trucks), de smartphone, signpads … Door Kiloweb kunnen alle weeggegevens online worden doorgestuurd en verzameld in een ERP-pakket, zodat er een duidelijk overzicht ontstaat van alle weegactiviteiten van die dag (handig voor facturatie en dergelijke). Kiloweb kan zowel in de cloud als lokaal bij de klant op een pc of server worden geïnstalleerd. In de cloud biedt dat voordelen zoals automatische back-ups/reservekopieën en updates, beter geschikt voor remote support, mogelijkheid tot cloud printing …

Het nieuwe AMCS DCS 61-S antibotssysteem is beschikbaar voor: telescoopkranen, topkranen, torenkranen en vakwerkkranen.

CAM 61 digitaal camerasysteem

RDS Weighing & Safety noemt in de aanloop naar MATEXPO het digitaal camerasysteem AMCS CAM 61 ‘dé vooruitstrevende oplossing voor de kraanwereld’. Het camerasysteem is beschikbaar voor zowel topkranen als torenkranen en heeft een krachtige zoomfunctie en hoge lichtgevoeligheid. Hierdoor kan de exacte positie en de omgeving ervan op een scherm gemonitord worden. Conclusie: het nieuwe camerasysteem heeft een nog betere beeldkwaliteit dan een analoog camerasysteem. De lithium-batterij gaat zonder bij te laden 44 uur mee en is in 4 uur tijd opgeladen. CAM 61 biedt tevens de mogelijkheid om de beelden te verwerken en/of door te sturen. Als optimale service worden blijvende software updates aangeboden.

DCS 61-S antibotssysteem

Veiligheid op de werf is prioritair. De antibotssystemen van AMCS garanderen zowel voortdurende veiligheid op de werf als comfort voor de operators. Het nieuwe AMCS DCS 61-S antibotssysteem is beschikbaar voor: telescoopkranen, topkranen, torenkranen en vakwerkkranen. Het systeem met zonering en datalogging kan op elk type kraan worden gemonteerd en is uitgerust met een GSM modem 3G/4G, waardoor de kraanproductie nauwkeurig en in realtime van overal ter wereld is te bekijken. Connectiviteit is verder mogelijk met een webplatform en een mobiele applicatie (IotLifting).

De camera- en antibotssystemen zijn beschikbaar in verhuur en verkoop bij RDS Weighing & Safety.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details