Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Wij bieden totaaloplossingen bij bedrijfswageninrichtingen
Gereedschapstassen van het ProClick Systeem zijn compatibel met onze bedrijfswageninrichtingen en met 1 klik vast of los te maken.

Wij bieden totaaloplossingen bij bedrijfswageninrichtingen

Bij Sortimo kan u terecht voor een ONE-STOP-SHOP-OPLOSSING voor alles in en rond de bestelwagen. Wij verzorgen niet alleen de bedrijfswageninrichting, maar ook signalisatie, dakdragers, compressoren, elektrische voeding, belettering,…

Wij hebben mobiele serviceploegen en erkende partners in heel België. Bovendien hebben we eigen vestigingen in Kontich, Tessenderlo, Vilvoorde en Waregem. Zo kunnen wij een vlotte en snelle service in heel België aanbieden. Daarnaast hebben we ook nieuwe producten, zoals mobiele werfcontainers, gereedschapstassen/riemen, inlays op maat,… allemaal troeven om de TCO te verlagen.

Online configurator

Voor belettering, inrichting en schuimrubberinleg op maat zijn er hulpmiddelen. Zo heeft Sortimo zowel voor de inrichting als voor belettering een eigen online configurator. Daarop kan de klant zelf zijn bedrijfswageninrichting als ook zijn belettering ontwerpen per type bestelwagen. Ook is er de mogelijkheid voor de gebruiker om zelf een inlay op maat te ontwerpen vanaf 1 stuk. Daarmee kan hij zijn gereedschappen veilig opbergen in een box of schuiflade van Sortimo. Meer info vindt u op www.mySortimo.be.

Handige sContainer

Onze handige sContainer kan gemakkelijk samen met de andere grote materialen mee getransporteerd worden op een vrachtwagen of laadbak. Zo is meteen ook al het nodige kleinere materiaal en gereedschap bij de hand, zonder dat er meteen een ingerichte bestelwagen aanwezig moet zijn.

Eens op de werf kan de sContainer zeer eenvoudig met een kraan verplaatst worden. Hierdoor zijn ook op moeilijk bereikbare plaatsen (zoals op een plat dak, achter of in een gebouw) de nodige materialen en gereedschappen vlot bereikbaar. Doordat de basis die van een Europalet is, kan de sContainer ook eenvoudig met een transpalet of vorkheftruck worden verplaatst.

ProClick Systeem

De gereedschapstassen van het ProClick Systeem zijn compatibel met onze bedrijfswageninrichtingen en met de sContainer. Ze zijn met 1 klik vast of los te maken. Bovendien ondersteunen onze gereedschapsriemen de onderrug, hetgeen de ergonomie ten goede komt.

De gereedschapstassen zijn jobgericht op voorhand te vullen, kunnen gemakkelijk en veilig worden opgehangen in onze bedrijfswageninrichting en eens ter plaatse worden vastgeklikt aan de gereedschapsriem. Ook dat is alweer tijd en moeite gespaard.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details