Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Yanmar CE EMEA presenteert zijn nieuwe wiellader op Matexpo 2023

Yanmar CE EMEA presenteert zijn nieuwe wiellader op Matexpo 2023

De gloednieuwe V7- wiellader – met zijn gecombineerde articulatie/oscillatie – zal een van de hoogtepunten zijn op de Yanmar Compact Equipment EMEA-stand op Matexpo 2023 in september.

De langverwachte handelsbeurs van dit jaar, Matexpo 2023, vindt plaats in het historische gehucht Kortrijk in Nederland, waar Yanmar Compact Equipment EMEA (Yanmar CE) een met sterren bezaaide line-up van zijn innovatieve en toonaangevende machines zal onthullen. Op stand B26 toont de specialist in bouwmachines een indrukwekkende reeks van binnendraiers (Zero Tail), evenals models op wielen, waaronder de nieuwe compacte V7- wiellader.

Binnendraaiers (Zero Tail)

Yanmar CE’s binnendraiers (Zero Tail) zal ook te zien zijn op de beurs, waaronder de ViO27-6 (2.770 kg OW), die opvalt door zijn uitzonderlijke prestaties en stabiliteit. Hij pronkt met functies zoals de zeer geavanceerde motor – die 15,8 kW vermogen produceert bij 2.500 tpm, uitstekende gewichtsverdeling en de status als machine met nul uitsteek.

Ook de ultracompacte ViO38-6 (3.695 kg OW) zal zijn opwachting maken, met een zwenkradius van slechts 2875 mm en een kleine draaicirkel. Het binnendraaier-trio wordt compleet gemaakt met de efficiënte en krachtige ViO57-6B (5.505 kg OW), met een geavanceerde 28,3 kW TNV 4TNV86CT-PBV-motor, waardoor dit een unit is die voldoet aan alle emissievereisten van de EU.

Buitendraaiers (Conventional tail)

De aanwezigheid van Yanmar CE zou niet compleet zijn zonder de populaire conventionele graafmachines, waaronder de SV26 (2.740 kg OW) die geschikt is voor stads- en landschapsarchitectuur. Deze graafmachine combineert de grootste cabine in zijn klasse met een totale breedte van 1550 mm en biedt eersteklas comfort in een verrassend compact pakket.

Een grote indruk wordt gemaakt door de ultra mini SV08-1C (1.035 kg OW), die soepel kan worden gemanoeuvreerd in krappe ruimtes dankzij de 840 mm – 680 mm onderwagen (uitgeschoven versus ingetrokken). De machine is met name geschikt voor renovatie- en sloopprojecten binnenshuis, omdat deze gemakkelijk door krappe ruimtes kan komen en door elke deuropening kan rijden. Met de onderwagen volledig uitgeschoven, is de uitsteek van de machine slechts 305 mm.

De SV19VT (1.880 – 1.970 kg OW) biedt ook de perfecte combinatie van snelheid, soepelheid, vermogen en prestaties. De innovatieve ontwerpkenmerken van de machine minimaliseren de tijd die nodig is om dagelijkse controles en gepland onderhoud uit te voeren, inclusief een brede motorkap en eenvoudig te demonteren zijpanelen en de bodemplaat voor directe toegang tot hydraulische componenten – om een paar voorbeelden te noemen. Het innovatieve ontwerp garandeert een lange levensduur en een laag brandstofverbruik, terwijl een krachtige Euro V conforme motor en het VIPPS-hydraulische systeem van Yanmar CE uitstekende prestaties leveren.

Mobiele graafmachines

Uit Yanmar CE’s assortiment van mobiele graafmachines is de B110W (11.000 OW) te zien. Deze machine heeft een ongeëvenaarde stabiliteit dankzij het innovatieve asontwerp en het nauwkeurig hydraulisch systeem geeft de unit een indrukwekkend hefvermogen, iets wat typisch geassocieerd wordt met machines uit de grotere klasse. Met een nieuwe knik-/oscillatieverbinding die de totale hoogte van de machine onder de 2,5 meter houdt, is hij perfect voor licht en gemakkelijk transport en is ongeveer een halve ton lichter dan de volgende grootste machines in het Yanmar-assortiment.

Ten slotte zullen bezoekers ontdekken van Yanmar CE’s compacte V7-wiellader, die officieel in september 2023 wordt gelanceerd. Met de nieuwste inzichten in het landschap van compacte machines, is er genoeg om naar uit te kijken op Matexpo 2023. Nog steeds niet overtuigd? Yanmar CE zal op haar stand ook een ’90s Skills Challenge’ organiseren, waar ervaren operators kunnen deelnemen aan een interactief spel. Gemaakt door de Yanmar Y.O.U. Club moeten de deelnemers een vierdelige puzzel oplossen en herschikken met behulp van de grijper van een Yanmar CE SV19VT-minigraafmachine. Er zijn geschenken voor het grijpen voor iedereen die meedoet – en een speciale prijs voor de regerend kampioen van de dag…

Het Yanmar CE-team nodigt alle bezoekers uit om hen te bezoeken op stand B26 en alle baanbrekende en toekomstbestendige bouwmachines met eigen ogen te komen bekijken. Geloof ons, dit zal zeker niet teleurstellend zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details